2777
2789

بخدا وقتی سوالی میپرسی خیلیا میتونن کمکت کنن راهنماییت کنن ولی چون موضوعت جنجالی نیست اصلا اهمیتی نمیدن 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

نه اینطوری نیست، من خیلی تاپیک هارو میبینم که خوب راهنمایی کردن 

سوالتون چی بود؟ 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ادم میترسه بره تو تاپیک نظر بده

من دیروز تو یه تاپیک رفتم برای حل مشکل

مودبانه هم نظرموگفتم

بعد چند دقیقه چون فقط طرفو تایید نکردم شروع کرد توهین به خودم و بچم، کلی قضاوت ناحق، نمیترسن هم از کارما

انقدر بلانسبت روانی اینجا زیاد شده میان عقده خالی میکنن، میدونن کسی پیگیر نیست

به نی نی یارم میگی عین خیالشون نیست جمع نمیکنن بچه و پسر بچه و دروغگوها و روانیارو

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

والا ادم میترسه بره تو تاپیک نظر بدهمن دیروز تو یه تاپیک رفتم برای حل مشکلمودبانه هم نظرموگفتمبعد چن ...

دیگه وقتی کسی میاد اینجا موضوعی رو مطرح میکنه دیگه باید بدونه با نظر های مختلف مواجه میشه 

اگه آنقدر بی جنبه بوده اشتباه کرده تاپیک زده 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔
دیگه وقتی کسی میاد اینجا موضوعی رو مطرح میکنه دیگه باید بدونه با نظر های مختلف مواجه میشه اگه آنقدر ...

فهم و درکش نمیرسه که این چیزارو متوجه بشه

متاسفانه ماهم شناختی نداریم از کسی که تاپیک میزنه

فکر میکنیم انسانه وارد تاپیک میشیم بتونیم مشکلی حل کنیم کمکی کنیم، دیگه نمیدونیم طرف مشکل روان داره، تا به خودمون بیایم اعصاب مارو هم خراب میکنه

من دیگه تا یکی دو صفحه بگذره و رفتار طرف با کاربرای دیگه رو نبینم واقعیت نظر نمیدم

ادم مگه‌چقدر تحمل داره هی با همچین دیوانه هایی بخواد درگیر بشه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂