2777
2789

اگه روستاتون جوون زیاد داره و جمعیتش بالاست خیلی خوب میگیره 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فلافلی بزن تو روستا فست فودی بزرگ خوب نیست ضرر شغلی میکنی مشتری کمتره

میخام ساندویچ فلافل مرغ و همبرگر و جگر  اینا باش با پیتزا مخلوط و پیتزا مرغ و پیتزا..

اگه روستاتون جوون زیاد داره و جمعیتش بالاست خیلی خوب میگیره

کنارش جبگرکیم داشته باش مثلا شبا جیگر بذار و با صندلی و فلان 

روزا هم فست فود 

نمیدونم روستاتون اهل جغور بغور باشه یا نه ولی شاید یه سری از ادما جغور بغورم خوششون بیاد اونم میتونی کنار غذاهات سرو کنی 

منوتو محدود کن ولی تنوع بده 

شبا جیگر ،ظهرا هم ساندویچ و پیتزا و جغور بغور 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اره شلوغ ولی دودلم نمی‌دونم چیکار کنم

اگه شلوغه و جوون زیاد داره ج میگیری ایشالله 

کنارش جبگرکیم داشته باش مثلا شبا جیگر بذار و با صندلی و فلان روزا هم فست فود نمیدونم روستاتون اهل جغ ...

اره فکر خوبیه ولی نمی‌دونم شوهرمو راضی شده که بزنیم میترسم ضرر سه مغازه هم از خودمونه گفتم اینجا بپرسم

اره فکر خوبیه ولی نمی‌دونم شوهرمو راضی شده که بزنیم میترسم ضرر سه مغازه هم از خودمونه گفتم اینجا بپر ...

همراهی صد درصدی شوهرتو میخواد باید شبا هم کار کنه چون جوونا یه سریاشون شبا بیدارن باید مثلا تا ۲_۳ باشه که جیگر اینام بتونه خوب بفروشه 

کلا فست فودی باید باشید که ساعت کاریش ۱۲ ظهر تا۳ شب باشه 

همراهی صد درصدی شوهرتو میخواد باید شبا هم کار کنه چون جوونا یه سریاشون شبا بیدارن باید مثلا تا ۲_۳ ب ...

اره شوهرم هست خودشم راضی شده گفته پختنش با تو پذیرایی با من