اهان . خوب من به عنوان مامان یه بچه ۱۲ ساله بهت جواب میدم 😊
ببین این که ادم طرفدار یه چیزی باشه خصوصا در دوره نوجوونی اصلا چیز عجیبی نیست . ولی این که چه تاثیراتی روت میذاره خیلی مهمه . مثلا ما زمان خودمون طرفدار بهرام رادان و گلزار و فیلم هندی و تایتانیک بودیم . یکم بعدش کتابای هری پاتر خیلی مد شد . سرعت همه چی اروم تر بود دسترسی ها به دیتا و رسانه محدود تر بود و این هواخواهی همه زندگی ما رو در بر نمیگرفت . اخلاق و منش و فرهنگ ما رو تغییر نمیداد . تعداد کمی اون حالت تعصب مجنون و دیوانه وار رو پیدا میکردن . زندگی ادامه داشت ولی خوب مثلا هری پاتر هم دوست داشتیم سالی یه کتاب یا فیلمش هم در میومد دوتا سایت هم براش ساخته شده بود . ولی الان زمانه بدی شده . دنیای رسانه ما رو در خودش غرق میکنه . بچه های نوجوون که اکثرا از بچگی با گوشی بودن دیگه چیزی به عنوان خانواده رو بعضا حتی قبول هم ندارن اون گوشی ذهنشونو پر کرده و روز به روز هم داره از واقعیت های زندگی دورترشون میکنه . الان کیپاپ مده . خوب بسیار عالی . ولی من به عنوان یه مادر وظیفمه که بچه مو با معایبش هم اشنا کنم نوجوون اشکالی نداره اگر طرفدار چیزی باشه ولی باید بدونه چه بهایی داره برای این هواداری میده ؟ درسش ؟ اینده اش ؟ خانواده اش ؟ عقاید مذهبیش ؟ چی رو داره فدا میکنه چون توی رویا سر میکنه ؟ چون فکر و ذکرش شده بابل تی و مدل موهای خاص و استایل های خاص یاد گرفتن زبان کره ای . و این که چی داره به دست میاره ؟ ورودی این اهنگ ها چه موضوعاتیه ؟ ایا لزوما هر اهنگی میخونن عالیه چون کره ای هست ؟ یا اصلا ایا ما باید هر چیزی رو بپذیریم چون در یک سبک خاصه پس همه اش درسته ؟ نه من به بچه ام انتخاب گری رو یاد دادم این که این موسیقی این سبک این استایل مثل غذا برای روحشه . باید مواظب باشه چه غذایی به روحش میده . یه جایی خودم هم خوشم میاد گوش میدم . مثلا اهنگ افتتاحیه قطر خیلی معنیش قشنگه ولی کلیپ هم دیدم ازشون مدرسه رو دارن داغون میکنن . کلیپ از بلک پینک دیدم فقط اجرای خشونته . از سبک زندگیشون و اجبارهایی که براشون وجود داره حقایقی منتشر شده که واقعا تاسف آوره. پس من به بچه ام یاد میدم که با چشم باز ببینه و لذت ببره ولی انقدر وابسته نشه که برای یه عده ادم که اون طرف دنیا حتی بود و نبود من و شما براشون مهم نیست بخواد دست به هر کاری و به هر قیمتی بزنه چون اینا هم مهمون چند روز هستن . مثل همون هری پاتر دوره ما که الان دیگه اون تب داغش سرد شده .