2777
2789
عنوان

جای امپولام 8ماهه خوب نشده

283 بازدید | 23 پست

بخاطر ابسه وحشتناک گلوم 8 ماه پیش مجبور شدم 15تاامپول درعرض5روز بزنم اما توهمون روزا بشدت جاشون کبودشد و ورم کردالان هنوزجاشون خوب نشده و جای بعضی امپولااندازه نخودسفت و دردناک مونده بعضی جاهام ورم داره باروغن زیتونم چرب کردم فایده نداشت الانم میخوام ای وی اف کنم وصددرصدپروژسترون باید بزنم و پروژسترون به خودیه خوددردناک هست منم بااین وضعیتم.اگرکسی میدونه چهکار کنم جاشون خوب شه کمکم کنه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خخخخ امپول چی بوده؟ 

وای توروخدا نخند بخدا خیلی اذیتم 

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
وای پروژسترون که خیلی بده بگو عمیق و آروم واست تزریق کنن    

عزیزم پروژسترون رو هرطور بزنی یکساعت بعد جاش مثل نیش عقرب میمونه و یکی و دوتا نیستن بدبختی تا ماه چهار معمولن میدن دکترا اونم روزی یکی 

خخخخ امپول چی بوده؟ 

امپولا خشک کننده سفتریاکسون و سفازولین چون عفونت وارد خونم شده بود

امپولا خشک کننده سفتریاکسون و سفازولین چون عفونت وارد خونم شده بود

کاش از طریق سرم گرفته بودی با دکترت صحبت کن بگو حساسیت دارم تا شیاف بده خیلی ها شیاف استفاده میکنن ولی من حاضر بودم نی نی بیاد سوراخ سوراخ بشم الهی که آی وی افت مثبت بشه   

ببخشید خو معذرت میخوام اسم پروژسترون اوردی درکت کردم اخه منم منتظر بودم    

سر سقط قبلیم بسکه پروژسترون زدم نمیتونستم درست راه برم نمیتونستم بشینم نه میتونستم رو کمر بخوابم کلن جای امپولا که با جایی تماس پیدا میکرد جیغم درمیومد

کاش از طریق سرم گرفته بودی با دکترت صحبت کن بگو حساسیت دارم تا شیاف بده خیلی ها شیاف استفاده میکنن و ...

شکول این امپولا بغیر از اون 5تا سرمی که زدم و چندتا خشک کننده هم تو سرم میزدن.سه تا کیسه ابسه وحشتناک تو گلوم درومده بود

منم اين مشكل رو داشتم گفتن رسوب كرده و اگه تو دو ماه خوب نشه بايد با جراحي خاليش كرد برو پيش دكتر ...

خاک برسر من😢 کم دکتر میرم اینم اضاف شد

من تو دوماه جذب شد بهم گفت تا چند سال آمپول نزن حتما برو دكتر در اولين فرصت

میخوام برم اما اگر گفت عمل نمیتونم الان انجام بدم