2777
2789

چطور با نیاز ج ن س ی کنار میاین یعنی تو این دوره طبیعیه ؟میگم شاید آدم تا پنج سال دیگه هم ازدواج نکرد 

البته من جدا شدم ولی گاهی فکر میکنم و به سبک زندگی خودم که خیلی سختگیرانه هست شک می کنم میگم شاید کار بقیه درسته مال من غلط

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی به وجدانت داره.خیلیا هستن ولی علنی نمیکننبعضیا هم با یه نفر باشن همه میفهمنمهم اعتقاد خودت به ...

من با همون یه نفرم باشم رابطه برقرار نمیکنم قبل ازدواج حس میکنم توهین به شخصیتم وقتی طرف بزاره بره ولی خیلی اذیتم 

من با همون یه نفرم باشم رابطه برقرار نمیکنم قبل ازدواج حس میکنم توهین به شخصیتم وقتی طرف بزاره بره و ...

متاسفانه برای بعضیا رابطه جنسی اهمیت نداره.و راحت باهاش کنار میان.برای من فکر کردن به این موضوع هم آزار دهندس