2777
2789

چون زنه🙂

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون خودمون پسرامونو این طور تربیت میکنیم . به دخترمون میگیم پاشو سفره رو جمع کن یا جارو کن و ... ولی وظیفه پسرمون نمیدونیم 😑 بعدا هم همینی میشه که میبینید

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

چمیدونم قبلا خانوما معمولا خانه دار بودن و مثل چی... از شوهرشون میکشیدن. الان همه فاز مستقل بودن و براربری برداشتن. چون مرده هم درآمدش بیشتره دیگه توی خونه استکان هم جا به جا نمیکنه برابر نیستا ولی محاسبات ذهن یه مشت احمقه دیگه

کار خونه. اشتراکیه چه خانم شاغل باشه چه نباشه 

کار خونه سخت ترین شغل دنیاست که بیمه و حقوق و بازنشستگی ندارد و به چشم هم نمیاد 

خانمهای خونه دار خیلی محترم هستند 

لطفا لایک نکنید ❌

❌❌❌❌❌لطفاااااااااا لایک نکنید.❌❌❌❌❌

فرهنگ غلط!

همچنان آشپزی با زن باشه تمیز کاری جلو مهمون در اومدن اتو کردن لباس جارو کشیدن همچنان با زن باشه ولی خب شاغله دیگه خرجی نخاد کمک حال شوهرشم باشه!

کمی زیادی مردای امروزی همه چیو باهم میخان همینه که شدن پرنسس!

والله سوال منم هست ،متنفرم ازاین نوع طرزتفکر

من ب هرکی میگم میگه وا این چ حرفیه فلان دیوانه ای زن هر کاری هم بکنه سرکارم بره باید بیاد انجام بده دارم میسوزززمممم

زن اگه عرضه داشته باشه و البته طرف مقابلش هم انسان باشه ،،اتفاقا کارها و تقسیم میکنن!!

دقیقا ولی خیلیا اینجوری نیستن حتی میگن بشین خونه من میخوام‌ تو فقط خونه بمونی خودم میرم سرکار