2777
2789
عنوان

دوراهی سخت لطفا دانشجوها بیان

158 بازدید | 15 پست

بچه ها اگه یه رشته رو بتونین تو دو تا دانشگاه بخونین کدوم یکی از دانشگاه هارو ترجیح میدین

1فردوسی مشهد که با قطار میشه 4ساعته رفت و اومد

2دانشگاه حکیم سبزواری که کلا40 دیقه راهه

لطفا تجربیاتتون رو بگین  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به رشته ات نگاه کن ایا جای پیشرفت زیادی داره ایا دانشگاه اونقدر تاثیری داره یا نه

شخصا اگر بودم مشهد رو انتخاب میکردم هرچند سختی راه و خوابگاه اینا داره

بسته به روحیه خودت وابستگیت به خانواده و.... داره

به رشته ات نگاه کن ایا جای پیشرفت زیادی داره ایا دانشگاه اونقدر تاثیری داره یا نهشخصا اگر بودم مشهد ...

خودم دلیلم واسه مشهد اینه هم مستقل شم هم بتونم برم سرکار 

اگر بیای فردوسی خوابگاه میگیری؟

اگر بگیری بستگی داره بتونی خودتو جمع و جور کنی یا نه و اینکه هزینه خوابگاه برات چیزیه یا نه

اگرا شرایط خوابگاه داری میتونی کلی دوست پیدا کنی بری مشهد رو بگردی تازه خود دانشگاه فردوسی هم قشنگیای خودش رو داره سطحش هم بالاتره اگر بعدا بخوای ازمون استخدامی بدی و جایی مشغول بشی بهتره

اگر بگیری بستگی داره بتونی خودتو جمع و جور کنی یا نه و اینکه هزینه خوابگاه برات چیزیه یا نهاگرا شرای ...

بخوام بیام که صد درصد بدون خوابگاه نمیشه باید بگیرم