2777
2789

مامان من یه خانوم تحصیل کردست با تحصیلات بالا که سه تا بچه داره الان ۲۵ساله کارمنده و همیشه به من تجربشو میگه که فقط هرچقدر میتونی درس بخون ولی وقتی متاهل شدی شاغل نباش یا حداقل به عنوان وظیفه شاغل نباش🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

وقتی زن شاغله درواقع مثل مردیه که سه شیفت کار میکنه

کارهای خونه آشپزی بچه داری و بزرگ کردنشون+کاربیرون

اون فکر میکنه اینطوری به شوهرش داره کمک میکنه درحالی که داره مرد رو تنبل و بی عرضه بار میاره چون وظیفه اون روهم داره انجام میده و برای مثال اگر مرد قرار بود ریسک کنه و بیشتر درآمد داشته باشه یا بیزنسی رو شروع کنه یا پیشرفتی کنه دیگه نمیکنه

از طرفی سیستم بدن زن با مرد کلا فرق میکنه و زن علاوه بر این کلی نوسانات هورمونی و سیکل های پریود و...داره با شاغل بودن فقط داره ضرر میزنه هم به خودش هم به مرد

تازه مهم ترین قسمتش اینجاست که وقتی یه زن متاهل شاغله و دیگه انرژی برای زیاد به خودش‌ و خونه رسیدن نداره در آینده همون مرد و خانوادش و مردم ازش طلبکار میشن و اینجا زن مدام فرسوده میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با مادرت موافقم علاوه بر اینا بچه ها تو خونه کمبود محبت میبینن والدین اکثرا خونه نیستن

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

با مادرت مخالفم 

درس بخونی و کار نکنی که چه فایده ای داره؟

الان دیگه دوره اینکه مرد تنها خرج خونه رو بده گذشته 

زن باید اول به خاطر استقلال مالی خودش کار بکنه بعد به خاطر پیشرفت زندگی 

بچه هم از پنج سالگی میره پیش دبستانی و همون زمانیکه که مادر میره سر کار

موافقم ک زن باید حتما شاغل باشه 

متن تاپیکت رو هم دلیل مسخره ای می‌دونم 

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

اتفاقا من مامان خونه دارمو که دیدم تصمیم گرفتم هیچوقت خونه ندار نباشم و خودم درامد کسب کنم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بستگی به مرد داره که قدر دان هست یا نه

ولی من چندین مورد دیدم که آقا گفته میخواستی نری سرکار

حالا اقا اول زندگیش صفر بوده الان رسیده به صد

و خانوم هم داغون شده

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچه ها راستش حرفای مامانم رو بررسی کردم و داخل خانواده خودمون و جاری های مامانم مقایسه کردم

مامانم سه تا جاری داره که هیچکدوم شاغل نیستن یکیشون قبلا بود ولی زرنگ بود و به محض ازدواج دیگت نرفت سرکار

نتیجه این شد: زندگی مامانم از همشون سخت تر بی نتیجه تر و بدتر بوده و بابام از همه ی شوهرای اونا درامد خیلی کمتری داره و هیچ پیشرفتی نکرده و به درامد مامانم تکیه کرده حتی اگه خودش انکار کنه، مامانم از همشون از لحاظ ظاهری و سلامتی شکسته تر شده و چیزای کمتری داره درحالیکه جاری هاش هم ماشین براشون خریدن و هم خرج بیشتری دارن

بابای من نسبت به شوهرای اونا طی این ۲۵سال خیلی بد بار اومده و اونقدرا انرژی مردانه بالایی نداره ولی اونا تامین کننده و حمایت گرای بهتری ان

الان وضع اقتصادی و میزان وفاداری مردا فرق کرده خوبه اگه زن شاغل باشه و همسرش هم تو کار خونه کمک کنه ، مرد هم اگه دنبال پیشرفت شغلی نباشه مشکل از تنبلی خودشه وگرنه ده بیست تومن حقوق زن مگه چقدر میشه که پیشرفت کرد

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...