من بدون اغراق و اضافه یا کم کردن تعریف میکنم چون دنبال اینم بدونم کارم اشتباه بوده یا نه من رشتمو به اجبار خانواده رفتم مدرسمم همینطور. سر همین خیلی لجبازی گریه زاری درست کردم حالا من کلاس کنکور تابستونی میرم صبح خیلی ساکت و مضطرب بودم بابام شروع کرد دلداری دادن گفت زندگی همینه مجبوری کارایی که نمیخوای انجام بدی و فلان عوضش میری پولدار میشی خوشبخت میشی منم با صدای آروم گفتم اخه بابا تهش چی ؟ خسته شدم از زندگی. یهویی بابام که قهر کرد باهام هیچ گفت تهش میری گدا و بی پول میشی اصلا تو مشکل از گشادیته دوست نداشتن رشته بهانس . از یه طرف مامانم داداشم ریختن سرم که حاضر جوابی کردی🥴 واقعا راستشو بگید من بی ادبی کردم؟؟؟اصلا منظورم ته زندگی خودم بود🤦
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.
احترام بسته ب عرف و مدل تربیت خونتون هست برای ما این بی احترامی نیست
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه(کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید
احترام بسته ب عرف و مدل تربیت خونتون هست برای ما این بی احترامی نیست
نه به خدا اصلا من منظوری نداشتم مامانم میگه منظورت از این تهش که چی اینه که به بابات گفتی خفه شو. اصلا از عذاب وجدان دارم خفه میشم من واقعاً هیچوقت جرئت بی احترامی کردن به بابامو ندارم
نمیدانم شاید حالا بزرگ شدهای و زندگی را فهمیدهای که چه چیز گند و در عین حال معرکه ایست.
حرف شما خیلیم درست بوده پول همه چیز نیست کی خانواده میخان بفهمن علافه خیلی مهمه ما اگه دنبال رشته مورد علاقمون رفته بودیم الان خیلی موفق تر و خوشحال تر بودیم امان از نبود درک و منطق خانواده ایرانی
بابات بی احترامی کرده .من تو حرفات بی احترامی ندیدم
بابام که خیلی بی احترامی کرد موقع رفتن گفت از نظر ذهنی عقب مونده هستی که سر مدرسه رفتن اینطوری میکنی با بچه هفت ساله فرقی نداره ولی از اون ناراحت نشدم به خدا عادت دارم. خودم عذاب وجدان دارم که شاید حرفم بد بوده
نه به خدا اصلا من منظوری نداشتم مامانم میگه منظورت از این تهش که چی اینه که به بابات گفتی خفه شو. اص ...
همون احتمالا بد گرفتن منظورت رو
برو پیشش و اشاره ب حرفت نکن ک فکر کنن واقعا بی احترامی بوده،بگو در مورد حرفات فکر کردم بابا حق با تو هست ممنون ک برام وقت گذاشتی
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.