2777
2789

بچه ها فقط تگشون نکنید 

اسمشونو همینجوری بگین

من خودم خیلی دیدم اینجا بخصوص اونایی ک شواف میکنن و فکر میکنن از بقیه خیلی بالاترن 

بگین منم میگم

اسمشو یادم نیست ولی واسه بالابردن تحصیل کرده ها کلی بقیه رو میکوبید

تحصیلات هم از نظرش فقط تحصیل تو رشته های مهندسی بود وگرنه پزشکاروهم آدم حساب نمیکرد

پشت کنکوریاروهم بی عرضه خطاب میکرد

خلاصه که یه خودشیفته مریض بود واقعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا اگه دیروز بود میگفتم هیچکس اما دیروز یکیشونو شناختم دست به نفرینش ملس حتی امضاشم نفرینه پرپیمون و توهینه بعد جالبه اسم کاربریش نمیدونم تفکرمتفکر عاقل همچین چیزی گذاشته دوتام کاربری داره دقیقا با همین مختصات حتی توامضاش کاربرا و پدرمادرشون و همه کسشونو نفرین کرده و فحش داده  یه تاپیک هم زده نوشته هار هستین و کفتار هستین و واویلا !!!!!!!  

پدربیامرز کاش دوکیلو رولت بگیره با خودش اشتی کنه والی ما که با یه ضربدر صفحه رو میبندیم میریم 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یه کاربر ثنااام بود

عکس خودشو کراشش گذاشت نظر بگیره من و بقیه گفتیم خوب نیست کراشت و اکست بهتر بود( خیانت کرده بود ب اکسش بخاطر کراشش😏)

فحش ناموسی داد یه عالمهههه 

متاسفم واسه بی خانواده بودن امثال اینا 

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    لطفا زیر ۱۵۰ سال ریپلای نکنه☺️👻

تاپیکت جنجالیه

اومدیم و یکی اومد دید دارید درموردش حرف میزنید

حالش رو بد می کنید

روزش رو خراب می کنید

کار خوب بلد نیستید ؟

عیب جویی خوب نیست

خط بیضی خط خط بیضی خط 😄امضام اینطوریه خو 😁

آره بوداحتمالا خیلیا دیدنش تو سایت

ی ادم عقده ای عقب افتادس اون

نمیدونم چطوری میگه تحصیلات دارم! من خودم دانشحو دکتری دانشگاه تهرانم واقعا هییییچ تحصیل کرده ای رو اینجوری ندیدم! اگرم کسی حرف بی ربط بزنه میزارن پای اینک سوادش کمه و بحثی ندارن ولی ایشون ماشالله نگم براتون