2777
2789
عنوان

صلوات

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 64 پست
هی میرم میام...به لیمو نگفتین؟

ای وای من نه😐

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
عروسیه منو محمد با اهنگ آهوی پر کرشمه برقص😂😂😂😂😂

😂😂😂😂

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم برات فرستادم انشالله كه به صلاحت برسي

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
ای وای من نه😐

عشقم به من گفتی فقط محیا وگرنه اطلاع رسانی میکردم

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕
منم برات فرستادم انشالله كه به صلاحت برسي

ممنونم گلم😘

ای وای من نه😐

بگو ناراحت نشه

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹
عشقم به من گفتی فقط محیا وگرنه اطلاع رسانی میکردم

نه منظورم لیمو هم بود😢

گشتم عكس خوب پيدا نكردم😔😔😔ميگيرم بعدا بهترن ميگم بيايد همين جا بزارم

دیونه

بخدا اصا نابودم كردي

بچه ها صلوات ها تموم شد قفل میکنم 😅😅