2777
2789
عنوان

خانومای باردار میشه بیایین

299 بازدید | 20 پست

سلام دوستان.من الان ۱۴هفته و ۳روزه بارداریمه.چون چندماه قبل سقط بخاطر حاملگی پوچ داشتن و تو این بارداریم چند بار لکه بینی و بار آخر خونریزی داشتم پزشک بهم شیاف پروژسترون داده و گفته تاهفته۱۷ که دوباره قراره برم پیشش استفاده کنم باز هر شب ۲۰۰میلی.الان تو اینترنت خوندم ک این شیاف جزو داروهای گروهxهست و میتونه باعث هرمافرودیت یا دوجنسیتی جنین بشه.خیلیییی نگرانم.کسی هست ک تجربه مشابه داشته باشه کمکم کنه?

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باعث پیدا شدن چنین مشکلی میشه پس،چرا تجویز کرده؟ کار دیگه ای نمیشه کرد؟

الانم خوندم تو بروشورش نوشته منع مصرف در بارداری.پس چرا دکتر بهم داده!

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

عزیزم نگران نباش این همه ادم استفاده کردن چیزی نشده منم دقیقا تو هفته 14 خونریزی کردم یه ماه شیاف استفاده کردم بعد یه ماه دکترم گفت دیگه نمیخواد الانم استراحت مطلقم هیچی نمیشه نگران نباش شیاف رو بخاطر سلامتیه نی نیت داده تا جاش سفت بشه خدایی نکرده سقط نشه الکی به خودت استرس نده

نه عزیزم دکترا همه معمولا این شیاف رو برای همه ی باردارا که مشکل دارن میدن منم چهار ماه استفاده کردم موردی که شما گفتین هم اصلا ندیدم 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

مرسی خانوما یکم قلبم اروم شد

من خداروشکر پیش نیومد استفاده کنم ولی خیلیا رو دیدم استفاده کردن مشکلی هم براشون پیش نیومد.میتونی با ...

مرسی خانومی

عزیزم نگران نباش این همه ادم استفاده کردن چیزی نشده منم دقیقا تو هفته 14 خونریزی کردم یه ماه شیاف اس ...

حال میکنیا برا خودت😋

من اگر خسته شبی یک تنه ایران بودم..من اگر لحظه پایانی انسان بودم....خاطرات تو منو زنده نگه داشته هنوز..وسط بی تو ترین نقطه زندان بودم♥️