2777
2789

همسر من همیشه میگ عصبیت میکنم که ببینم چی میگی و حرف دلتو بفهمم اون اوایل برا اینکه مطمئن بشه دوسش دارم یا نه منو عصبی میکرد 

من توی عصبانیتمم همیشه دوسش داشتم هیچ وقت بهش هیچی نگفتم اینکه پشیمونم باهات ازدواج کردم، دوست ندارم ، طلاق می‌گیرم یا هرچی اصلا از این حرفا نزدم اما شوهرم تا عصبی میشه خیلی تند میشه اینکه بهم زنگ نزن ولم کن نمی‌خوام ببینمت نمی‌خوام صداتو بشنوم 

بعد بهش میگم خب طبق حرفای که تو عصبانیت میزنی اصن منو دوست نداری میگ من تو عصبانیت شعر زیاد میگم بخدا وگرنه اینجور نیست ( شوهرم واقعااااا توی عصبانیت حرفایی میزنع که قلب آدم بشکنه ولی دلی ندارع) 

حالا نظر شما چیه؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میگم نه حرف دل نیست.  الان دیروز من برگشتم با داد و بیداد به همسرم میگم تو منو درک نمی کنی و نمیدونم منو دوست نداری و مقطه ضعف گیر اوردی

ولی هیچکدوم اینا نیست

خودمم نمیدونم چرا اینا رو گفتم

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

نه بنظر من واقعیت نداره ولی خب اگه حرف بدی زده بشه دل ادم میشکنه

دقیقا. میگن حرفا مثل میخی میمونن که به دیوار میکوبی بعد دعوا میخو در میاری ولی جاش میمونه 

دقیقا همینجور به 

چرا مردها اینجوریند کاری رو که برای خودشون نمی‌پسندند برای همسرشون میپسندند!

دقیقا ؛ 

همسر من میگ قرار نیست تو مثل من باشی مثل بودی که الان زنم نبودی! خودش رو کلا نمیپسنده ...

اون عجول ، عصبی ، بد اخلاق ، بشدت ظریفت ذهنش کمه ینی اگه بمن فکر کنه کار دیگ نمیتونه انجام بده کاری انجام بده به من فکر نمیکنه ، نمیتونه هم زمان چند کار انجام بده ، خیلی زورگو و قدرت طلب ، بشدت متعصب و حساس  

اما من صبور آروم واقعاااا فقط سکوت میکنم موقع عصبانیت که چیزی نگم دلش بشکنه 

نه غلطه مامانم به من بخاطر ارایشم میکه هر زه حالا هر زه ام نه شاید بپرسی ارایشم چیه ضد افتاب رژ صورت ...

همه همینن ، بهت بگم مامانم چ بلاهایی سرم آورده ممکنه بری مامانتو ببوسی

دقیقا ؛ همسر من میگ قرار نیست تو مثل من باشی مثل بودی که الان زنم نبودی! خودش رو کلا نمیپسنده ...اون ...

چقدر شبیه منی😢فقط بااین تفاوت شوهر من هیچ وقت از کارهایی که میکنه پشیمون نیست و دربهترین حالت میگه شوخی کردم😐

فقط توصیه میتونم بهت بکنم مواظب خودت باش،اینجور فشارها به مرور زمان آدم رو مریض میکنه به شدت.

یعنی اگه میتونی مواظب باش که عصبیش نکنی 

چقدر شبیه منی😢فقط بااین تفاوت شوهر من هیچ وقت از کارهایی که میکنه پشیمون نیست و دربهترین حالت میگه ...

اره دقیقا خودمم به این نتیجه رسیدم که فقط عصبیش نکنم ...

همسر من شکاک هم هست چیزی که همیشه فوبیاش رو داشتم 😑 با این حرف بزن با اون حرف نزن ‌‌.. 

اما در کل شکرخدا من خیلی دوسش داشتم و دارم زندگی کنارش آرزوم بوده بهش رسیدم خدارو شکر میکنم ولی واقعا بداخلاقه انقد خوشم میومد شوهرم خوش اخلاق و صبور و منطقی باش 

شوهر من منطق 0 عصاب 0 

اره دقیقا خودمم به این نتیجه رسیدم که فقط عصبیش نکنم ...همسر من شکاک هم هست چیزی که همیشه فوبیاش رو ...

معلوم میشه خیلی وقت نیست ازدواج کردی!امیدوارم همیشه قوی بمونی

من ۲۵ساله ازدواج کردم و الان درونم داغونه،روزی ۱۰ تا قرص میخورم ولی بازهم درگیر دردهام هستم.تو این سالها به شدت استرسی شدم،و همش ترس این رو دارم نکنه خودم،اطرافیان ،بهونه بدن دستشِ😢چون عکس العملاش خیلی بده و به شدت کینه ای هم شده تو این سال‌های اخیر