سلام ..پسرم 4سالشه بردمش پیش سنجش بینایی و چشاشو معاینه کرد و گفت یکی دو هست و یکی یک و نیم ...بعدش دکترش گفت ببرش پیش متخصص و به سنجش بینایی اکتفا نکن کارشون شاید درست نباشه ..میخواستم بدونم سنجش بینایی کارشون درسته یا صبر کنم ببرمش متخصص بعد عینک بگیرم براش؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
"برای اینکه مردم در خط نگهداشته شوند، آنها باید گرسنه، نیازمند، بیسواد، و خرافی نگهداشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نهتنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژههای بدیعی را نیز بکار میبرد که نه شما و نه من نمیتوانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی میافتد اگر کودک علوفهفروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
کارشون درسته ولی متخصص ببر پسر منم همینجوری عینکی شد.الان ۷سالشه اصلا هیچ مشکلی نداره با عینکش راحته.بخصوص که باباش و عموهاش عینکی دایمی هستن .راحت قبول کرد.الان دوساله میزنه.
بینایی سنجی هم کارشون درسته میخوای برای اینکه خیالت راحت بشه متخصص هم ببر من که بینایی سنج بردم و عینک گرفتم بعد شش ماه یه بار چک میکنی،من پیش متخصص هم بردم همون شماره ش بود
عزیزم اگر تهرانی چشم پزشکی نور هم خیلی خوبه. اونجا اگر تنبلی یا انحراف داشته باشه ارجاع میدن به متخصصش. الان سن حیاتی برای تشخیص مشکلات چشم بچه که با تشخیص درست و به موقع خوب خوب میشن.