2777
2789
عنوان

مامانا ک بچه اش عینکی هس بیاین لطفا

320 بازدید | 21 پست

سلام ..پسرم 4سالشه بردمش پیش سنجش بینایی و چشاشو معاینه کرد و گفت یکی دو هست و یکی یک و نیم ...بعدش دکترش گفت ببرش پیش متخصص و به سنجش بینایی اکتفا نکن کارشون شاید درست نباشه ..میخواستم بدونم سنجش بینایی کارشون درسته یا صبر کنم ببرمش متخصص بعد عینک بگیرم براش؟

به جنون درد دارم و عادت میکنم :)

ببرش متخصص. ضعیفه یا تنبله؟

ببینواگر عینک رو تایید کردن یه کاری کن عاشق عینکش بشه من بردمش خودش انتخاب کرد براش جشن گرفتم کیک سفارش دادم خلاصه الان بدون تذکر من دایم عینک میزنه

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر متخصص ببینه گلم

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
حتما پیش متخصص ببرش ولی کامپیوتر اشتباه نمیکنه. فوقش یکم دقت دستگاهشون پایینتر باشه نهایت ۲۵صدم ...

ی قطره ی ریخت تو چشمش گفت تا شماره چشمش بهتر معلوم شه ...بعد اون گفت ..

ببرش متخصص. ضعیفه یا تنبله؟ ببینواگر عینک رو تایید کردن یه کاری کن عاشق عینکش بشه من بردمش خودش انت ...

خیلی خوبه ..از بس وروجکه پسرم به خودم میگم بایس ماهی چند تا عینک بگیریم :| این ک ی جا بند نمیشه ..

کارشون درسته ولی متخصص ببر پسر منم همینجوری عینکی شد.الان ۷سالشه اصلا هیچ مشکلی نداره با عینکش راحته.بخصوص که باباش و عموهاش عینکی دایمی هستن .راحت قبول کرد.الان دوساله میزنه.

بینایی سنجی هم کارشون درسته میخوای برای اینکه خیالت راحت بشه متخصص هم ببر من که بینایی سنج بردم و عینک گرفتم بعد شش ماه یه بار چک میکنی،من پیش متخصص هم بردم همون شماره ش بود

زندگی زیباست
بینایی سنجی هم کارشون درسته میخوای برای اینکه خیالت راحت بشه متخصص هم ببر من که بینایی سنج بردم و عی ...

حالا همین کارو میکنم ..پیش متخصص هم میبرم تا خیالم راحت شه ..

عزیزم اگر تهرانی چشم پزشکی نور هم خیلی خوبه. اونجا اگر تنبلی یا انحراف داشته باشه ارجاع میدن به متخصصش. الان سن حیاتی برای تشخیص مشکلات چشم بچه که با تشخیص درست و به موقع خوب خوب میشن.