یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی خب خیلی خیلی هم شیرینه پرورش یه فرشته کوچولو تو جونت
روانشناس و مشاور هستم......آماده ارائه مشاوره به دوستان عزیز نی نی سایتی❣️ (قبول دارم نام کاربریم خیلی لوسه ولی برای سال ۹۶ هست که ۱۸ سالم بود و تازه نامزد کرده بودم 😂🙈)
هیچکدومش ترس نداره من از یه امپول خم میترسیدم ولی قبل بارداری۱۵ تا امپول زدم بعضیاشم دوتا دوتا بود😅 واسه زایمانم انقد ذوق داشتم که استرس نداشتم شنگول رفتم شنگول برگشتم واقعا هیچی نمیفهمی از زایمان چون شیاف و مسکن داری فقط یکم درد زیر شکم داری تا چند روز که طبیعی و قابل تحمله
حاملگی سه چهار ماه اول سخته که ویار داری شایدم نداشته باشی بدنا فرق داره زایمانم سختیش یه هفتس که مامانت کمک میکنه دیگه به هر حال بچه سختی داره خیلی،بعد بچه دیگه مال خودت نیستی ولی خیلی شیرینی داره
اونایی که الکی از زایمان و شیرینی های د وغی و پوچ حرف میزنید مثلا فکر میکنید دارید دلداری میدین بدترین کار و میکنید چون آدم و میفته تو یه دنیای ناشناخته بغد با سختی هایی روبرو میشن مادرا برعکس شنیده ها همینا اصلا افسردگی میاره والا شیرینی نداره فقط سختی بی خوابی بدبختی عن شستن پوشک عوض کردن دیگه ریتم زندگیت عوض میشه تا دو سال باید شیر بدی خیلی خیلی خیلی سخته سخت سخت