2821
2789
عنوان

خیانت همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 31 پست
حق طلاق بگیر خودشو جمع کنه نمیگم ک طلاق بگیر حق طلاق با مهریه اگه خیلی میترسه میتونی حضانت هم بگیری

طلبکارم هست میگفت برو بچه رو بیار ببینم ممو کجا دیده با کی دیده

تو چندروزفهمیدم حامله ام تو چندروز فهمیدم سقط شده 😪

[QUOTE=350226889]ببینی نبینی اخرش محکوم ب زندگی هستی.نمیتونی با بچه جدا شی .روش باز میشه.دورادور اونجارو هواست باشه.ا ...[/QUOخیلی ازش بدم اومده

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

پس باید ثابت کنی

صدا کردم تو کوچه نبود ولی رفته بود بچه رو تو کوچه پیدا کرده بود بهش گفته بود چرا دروغ میگی میخوام به بابات زنگ بزنم

[QUOTE=350226889]ببینی نبینی اخرش محکوم ب زندگی هستی.نمیتونی با بچه جدا شی .روش باز میشه.دورادور اون ...

حق داری خودم کاملا حست کردم تو زندگیم.خدا نجاتمون بده

من خواننده خاموش بودم چندسالی هس.کنارتون هستم
[QUOTE=350226731]عزیزم بنظرم مطمئن شو چون مسلما بخواد خیانت کنه جایی میرهکه کسی نبینش نه اینکه تو دی ...

خدا به دلت آرامش بده❤️‍🩹

روز بد زندگی من   😔😔😔😔            لطفا اگه خوندی دوس داشتی ی فاتحه ی صلوات یا حتی خدا بیامرزی بده                           ۲۵اسفند۱۴۰۱ بود روز تصادف بابای مهربونم بدتر از اون روز ۵فروردین ۱۴۰۲شد روز اسمونی شدنش دورت بگردم مهربون بابای من هنوز جوون بودی چرا نمیتونم باور کنم که نیستی چرا....
مگه میشه مخصوصا اینگه سابقه داشته

تازه ازدواج کرده بودیم خیانت میکرد که دیگهوبچمون به دنیا اومد به گفته خودش دورشو خط کشیده ولی الان چند ساله من دیگه چیزی ندیدم وقتایی هم که خونس چیز  مشکوکی از نمیبینم

خلاصه حواستو جمع کن

دیگه برام مهم نیست کسی ک ذات نداشته باشه تاواخر همون طوره ولی من انگار یه چیزی درونم شکسته

دیگه برام مهم نیست کسی ک ذات نداشته باشه تاواخر همون طوره ولی من انگار یه چیزی درونم شکسته

میدونم عزیزم خیلی خیلی سخته مدرک جمع کن تا بتونی ب عنوان اهرم فشار استفاده کنی وگرنه زورکی چیزی درست نمیشه