2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا تشریف بیارید

160 بازدید | 14 پست

شوهر من تو یه کارخونه ای کار میکنه حقوقش ماهانه از ۲۰ تا ۲۵ تومن عیدی هم که اندازه ی یه حقوق کامل میدن سالی دو بار هم بن خرید میدن یک و نیم دو تومنه هردوسه ماه هم یه سری خوراکی و پودرلباسشویی اینا .... 

حالا آزمون استخدامی دبیری شرکت کرده قبول هم شده و میگه میخوام برم سراغ معلمی اما حقوقش خییییلی کمه در حد ۱۰ تومن حقوقشه که سه ماه اول هم حقوقش رو نمیدن ماه چهارم همه رو باهم میریزن ماشین هم نداریم که بگم اسنپ کار میکنه خرجمون درمیاد 

حالا با این اوصاف من راضی نیستم ک بره معلمی ولی میترسم بگم نرو بعدا هزارتا حرف بشنوم که تو نزاشتی من کاری ک میخوامو انجام بدم حرفای اطرافیانم هست که واقعا ناراحت میکنه منو ولی خب چیکار کنم با ۱۰ تومن چجوری میشه زندگی کرد فک کنم از گشنگی میمیریم 

بنظرتون منصرف کنم شوهرمو یا بیخیال شم برم دنبال معلمی و..‌؟؟

من به زودی مامان میشم بگووووو ایشاللاااااا😍💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلمی بهتره   می تونی یکی دو سال دیگه در کنارش یه شغل دیگه هم بره. تابستون تعطیله....   کار دولتیه. همیشه هست 

اومد اون کارخونه ورشکست شد

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

شما در نظر داشته باش با مدرک دکترا و هجده سال سابقه بنده ماهی شانزده بهم میدن و رسمی هستم ،مرکز یک استان مهم که  کلان شهر هست  ،در مدرسه نمونه دولتی تدریس میکنم 

و بقران قسم برای همه همکاران همینه 

شغل اولش ک خیلی بهتره ومزایاهم داره چرا دبیری

شیفتی کار میکنه ماهی یه هفته شبه راهشم دوره بالاخره کارخونس خارج شهره ولی خب الان چیزی که مهمه و لول یه مرد و یه زندگی رو میبره بالا پوله با اسم معلمی میخام چیکار کنم من🤕

اشتباه منو نکن شوهر منم داخل یه ارگانی کارمیکرد همون موقع بهزیستی هم خواستنش و من گفتم نه نرو همینجا بهتره بهزیستی کارمندرسمی میشد اما من نذاشتم به یه ماه نشد اون کار جم شد وشوهر من بیکار تو خونه نشسته بعضی وقتا باماشین اسنپ کار میکنه الان همش سرکوفت میزنه ک تونذاشتی برم

چرا باید همچین اشتباهی بکنه ،اگه همسرتون قراره مدرسه پسرانه تدریس کنه از الان خودشو برای انواع رفتارها و برخوردهای پسرانه آماده کنه، دبیر فیزیک دبیرستانمون مرد بود میگفت سالهایی که مدرسه پسرانه بودم بدترین سال‌های زندگیم بوده شاگردهای تنبل برا نمره نامه تهدید آمیز مینوشتن رو ماشینم میزاشتن ،شیشه های ماشینمو شکستن،پنچر کردن و.....

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...

در کنار معلمی نیاز به شغل دوم هست می‌تونه ؟

والا میگه میتونم ولی تا شغل دوم پیدا کنه پدرمون درمیاد میدونم 

یه ماه شهریورم نمیتونه سرکار بره چون کلاس گذاشتن کل شهریورو برا معلما بعد اونم تا اذر خبری از حقوق نیس 

معلمی بهتره می تونی یکی دو سال دیگه در کنارش یه شغل دیگه هم بره. تابستون تعطیله.... کار دولتیه. ...

تعطیلی برای مرد معنایی نداره چون پول نیست 

مگه دانش آموزه که تعطیلی براش خوش باشه و بگه امتحان ندارم دیگه 

شیفتی کار میکنه ماهی یه هفته شبه راهشم دوره بالاخره کارخونس خارج شهره ولی خب الان چیزی که مهمه و لول ...

خب شوهرمنم۱۴ روز‌ سرکاره عسلویه ماخوزستانیم ولی بخاطر حقوقش ومزایا واینده شغلیش مونده الان پول حرف اولو میزنه

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....