2777
2789
عنوان

نی نی دخمله هنوز اسم نداره

250 بازدید | 27 پست

تازه یاد گرفته لگد بزنه استراحت نمیکنه یکسره میزنه منو😁🤷🏻‍♀️

دلم میخواد یه اسم ریشه دار قدیمی اما خوش اوا روش بذارم نظر

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترکیبی‌ از اسم خودتون بذارید 

یا اسمی انتخاب کنید که به فامیلی اش بیاد 

توی نت کتاب اسامی زیاد هست دانلود کنید و بخونید شاید اسمی به چشمتون خورد که هم آوا و هم معنیش به دلتون نشست 

حالا هنوز خیلی وقت داری 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
من فقط واسه لگدزنش غش😍😍

قشنگ ترین حس دنیاست..جای بدش اینه که با ذوق یه لحظه شکاری به دورو بریا نشون میدی و اونا اندازه تو ذوق زده نمیشن😂

بانوی قدرتمند از همه لحاظ زیبا باش!😉                      ..قصدم از اومدن به این سایت بیشتر کمکه تا سرگرمی..                                                               ..به امید روزی که به همه موجودات اهمیت بدیم..
من از ۱۱ هفته دنبال اسم بودم ولی ۳ روز بعد ب دنیا اومدنش اسمشو انتخاب کردم

منم فک کنم همین شه اخرش😂

ملورین اسم اصیل ایرانی😍❤🌱

خدا وکیلی ایرانیه

انتخاب اسم سلیقه ایه

من خودم عاشق دخترهستم ولی الان انقدر درد و‌رنج کشیدم ک خدا بخواد بهم دختربده بدنیاش نمیارم..اینو اولین باره ک میگم اونم اینجا

من وارث درد مادرم شدم نمیخوام دختر دار شم اونم وارث دردای مادرش بشه....

انقدر میترسم  از دختردارشدن

گاهی میترسم خداقهرش بگیره ولی میدونی هرروز از زندگیم با غم و‌درده و ذیگه طاقت اینکه ببینم بچم دردبکشه ندارم

همونجوری ک مادرم میبینه من دارم میسوزم و اون اب میشه

ایشالله خدابهتون ببخشه عزیزم.پاقدمش پراز خوشی و برکت باشه براتون

ترکیبی‌ از اسم خودتون بذارید یا اسمی انتخاب کنید که به فامیلی اش بیاد توی نت کتاب اسامی زیاد هست دان ...

اوهوم مرسی جیگر

تکون خوردناشون عشق هست همش منتظری تکون بخورن دخمر منم همین حالا داره میچرخه برای خودش،،پسرم شوهرم همش دست میزارن رو شکمم منتطر هستن تکون بخوره🤣

من آوینا انتخاب کردم 

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏