2777
2789
عنوان

خانوما چطور با این موضوع کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست

یکی وزن یکی آرایش سن رو بالا میبره

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

شروع کن نه بخاطر اونا . چون سنت پایین تره زودتر نتیجه میگیری بهتر نتیجه میگیری. دنبال دلیل متابولیسم ...

نه  بخاطر همینم اضافه وزنم فعلا تو فکر بچه نیستم

ممنون از روحیه  دادنت واقعا بهش نیاز داشتم

تو خودم میریزم این چیزارو بدتر میشه

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدره اضافه وزنت داداش من 17 کیلو داشت فقط با رژیمو ورزش کم کرد.

نه خواهر 

من پنجاه تا اضافه دارم

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

آرایش غلیظ نداری آرایش هم سن رو بیشتر نشون میده در پوشیدن لباس هم دقت کن هر لباسی نپوش که سنت رو بالا تر نشون بده

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
شاید باید روشت رو تغییر بدی ریتم زندگیت پر تحرک تر باشه ولی در کل تپل بودن بصورت ارثی فک کنم یخورده ...

منم موهام سفید شده از چهارده سالگی سفید شد ولی اصلا باهاش مشکلی ندارم فقط با وزنم مشکل دارم که اونم ارثیه و سالهاست رژیم میگیرم

دیگه مشخصه بی شعورن فکر کنم با افراد بیشعور کمی برخورد داشتی و این جز اولین برخورد ها بوده همشون همی ...

حق باشماست الانکه بهش فکر میکنم واقعا هیج نیازی نبود که پشت سر من حرفی بزنن

سن خودشونو میگفتن.. چرا پای منو کشیدن وسط... 

باشکاه منظم بروبرنامه ریزی کنمن ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم سخته وزن کم کردنزودم فشارم می افته پایینانرژی ...

تو خونه ورزش میکنم باشگاه کمکی بهم نکرد

نه خواهر من پنجاه تا اضافه دارم

خب بازم دلیل داره اضافه وزنت با اراده برو دکتر اصلنم نگو نمیشه شاید سخت باشه ولی میشه. من دیدم که میشه برو دختر خوب دنبالش اراده و امید مهمتر از همه چیزه

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 
حق باشماست الانکه بهش فکر میکنم واقعا هیج نیازی نبود که پشت سر من حرفی بزننسن خودشونو میگفتن.. چرا پ ...

همیشه حرف کمبوده ..ادم عقده ای اینجوریه یه گره تو خودشونه بقیه رو تحقیر میکنن

اره آفرین بزار اونا ذهنشون درگیر تو باشه. تو چرا ذهنت درگیر یه حرف از روی بیشعوریه اونا باشه. تو از ...

میدونی چی یادم اومد؟ 

اینا داشتن استوریمو میدیدن از تو گوشیشون مشخص بود چون من پشت بهشون بودم دیدم که تو پیجم هستن رو استوریم... 

یه جایی رفته بودم، وضعیت خوبی داشت از لحاظ ظاهری جای لوکسی بود.. آیفونمم دستم بود... دقیقا همون لحظه گفتن سنش فلان و... 

من انقدر خاکی برخورد میکنم که اصلا به ذهنم نمیومد همچین چیزی😶😑

باورممممم نمیشه

اگه بدونی واسه اینا چه جوری خودمو به اب و اتیش زدم و تو رفاقتمون مایه گذاشتم... 

خودمونو واسه رفاقت پاره پوره میکنیم اونوقت طرف تا یه نقطه مثبتی تو زندگیمون میبینه حالش بد میشه

چقد خرم من که اینارو دیر شناختم

یکی وزن یکی آرایش سن رو بالا میبره

ارایش نمیکنم درحد ضد افتاب و تینت

ابروهامم مشکی و پهن دخترونه

آرایش غلیظ نداری آرایش هم سن رو بیشتر نشون میده در پوشیدن لباس هم دقت کن هر لباسی نپوش که سنت رو بال ...

نه اصلا

فقط ضد افتاب و تینت

لباسام گل گلیه معمولا🥲😅حتی رنگ کیف و کفشمم معمولا صورتی و روشنه

همیشه حرف کمبوده ..ادم عقده ای اینجوریه یه گره تو خودشونه بقیه رو تحقیر میکنن

مشکل من اینه که از هر زاویه ای قضیه رو میبینم به جز زاویه درستش... 

روحیم خیلی شکننده شده... کاش اینجوری نبودم

این قضیه رو اصلا بهش فکر هم نمیکردم تا اینکه اینجوری گفتن... واقعا مشکل خودشون بوده از اول😑