2777
2789
عنوان

خانوما چطور با این موضوع کنار میاید

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 47 پست
متنفرم از آدمای چیپی که درگیر سن بقیه هستن. اصلا ذهنتو درگیر نکن حرف مفت زیاد میزنن یسریا . اصلا به ...

اول تو جمع بهم این حرفو زدن حسابی داغون شدم

بعدم پشت سرمم داشتن میگفتن فلانی بهش میاد سی سالش باشه... فکر میکردن نمیشنوم! 

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠
حس بدی نداشته باش اینکه حالا بزرگتر بنظر برسی اونقد تاثیر خاصی تو زندگیت نمیذاره فقط نظر مردمه که او ...

ممنون از درکت

من سالهاست رژیم میگیرم ولی اضافه وزنم بیشتر از این حرفاست... 

با شنیدن این حرفشون خودمو باختم بدجوری

دست خودم نیس این همه عاشقی…زود دل میدم…فقط کافیه بوی کباب به مشامم بخوره دیگه رد میدم..اصن اوووف😂😋🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول تو جمع بهم این حرفو زدن حسابی داغون شدمبعدم پشت سرمم داشتن میگفتن فلانی بهش میاد سی سالش باشه... ...

مهم نباشه برات ولشون کن دهن یسریا همیشه بازه برا حرف مفت. میگی اضافه وزن داری اونم با رژیم و ورزش درست میشه ولی غصه نداره ببین چقدر مهمی که اونا انقدر ذهنشون درگیرته از این جنبه نگاه کن

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود...... 

حالا من قیافه م کوچیک میزنه ولی چون وزنم خیلی بالاس سنم و تشخیص نمیدن وقتی لاغر بودم همه میگفتن انگار مجردی بهت نمیاد دوتا پسر داشته باشی این وزن بالا واقعا آدمو از ریخت میندازه اراده هم ندارم کمش کنم

ممنونم از درکتمیخوام وزنمو بیارم پایین ولی خیلی زمان میبره

شروع کن نه بخاطر اونا . چون سنت پایین تره زودتر نتیجه میگیری بهتر نتیجه میگیری. دنبال دلیل متابولیسمی باش اکه اصافه وزن زیاد داری بعد اصولی کم کن . بعد ۳۰ سال سخت میشه ‌ با حرف اونا کار نداشته باش. کلا اضافه وزن یه پیش فاکتور برای مشکلات بیشتره .اگه مادر نشدیاگه شدی و..‌ همه اینا تاثیر میگیره. حلش کن حتی اگه سه سالم طول کشید 

میدونم سخته اما خودتو دوست داشته باش.چون شرط اولش اینه

ی نگاه به اسم کاربریتون بندازید!!!بس که کباب خوردید!!!معلومه دیگه😂

امیدوارم شوخی بوده باشه حرفتون نه طعنه... چون الان تو شکننده ترین حالت ممکنم و اگه مرحم نیستید لطفا نمک نباشید رو زخمم💔

کبابو خیلی دوست دارم ولی ماهی یکبار میخورم، پرخوری نمیکنم.. اضافه وزنم استرسی و هورمونیه

ممنون از درکتمن سالهاست رژیم میگیرم ولی اضافه وزنم بیشتر از این حرفاست... با شنیدن این حرفشون خودمو ...

شاید باید روشت رو تغییر بدی 

ریتم زندگیت پر تحرک تر باشه 

ولی در کل تپل بودن بصورت ارثی فک کنم یخورده سخت باشه مقابله کردن باهاش 

منم با اینکه سنم زیاد نیست ولی کلی موهام سفید شده و هرکی میبینه به روم میاره 

ولی چه اهمیتی داره 

ما خوبیم و سنمون همونیه که خودمون میدونیم حالا بقیه هرچی میخوان بگن 

اول تو جمع بهم این حرفو زدن حسابی داغون شدمبعدم پشت سرمم داشتن میگفتن فلانی بهش میاد سی سالش باشه... ...

دیگه مشخصه بی شعورن فکر کنم با افراد بیشعور کمی برخورد داشتی و این جز اولین برخورد ها بوده همشون همینن. اگه لاغرم بودی موضوع دیگه ای برای حرف داشتن

مهم نباشه برات ولشون کن دهن یسریا همیشه بازه برا حرف مفت. میگی اضافه وزن داری اونم با رژیم و ورزش در ...

راست میگیا.... چرا واقعا؟ من خیلی کمکشون کردم.. چون واقعا از ته دل دوست خودم میدونستمشون و تو ظاهر باهام خیلی خوب بودن

الان که اینو گفتی.. بنظرم دلیلی نداشت پشت سرم حرف بزنن اصلا🤔

از این زاویه بهش نگاه نکرده بودم... 

حالا من قیافه م کوچیک میزنه ولی چون وزنم خیلی بالاس سنم و تشخیص نمیدن وقتی لاغر بودم همه میگفتن انگا ...

منم همینم دقیقا.. 

حالا من تپلم هرکی میبنه میکه ۲۵ یا ۲۶ هستی ولی بالاتره سنم

بخاطر چهره تونه... قدتون بلنده یا کوتاه؟ 

امیدوارم شوخی بوده باشه حرفتون نه طعنه... چون الان تو شکننده ترین حالت ممکنم و اگه مرحم نیستید لطفا ...

باشکاه منظم برو

برنامه ریزی کن

من ۱۰ کیلو اضافه وزن دارم سخته وزن کم کردن

زودم فشارم می افته پایین

انرژی کم میارم

به نظرم بهتره باشگاه خوب بری زیر نظر مربی باشی

متخصص تغذیه هم بری

راست میگیا.... چرا واقعا؟ من خیلی کمکشون کردم.. چون واقعا از ته دل دوست خودم میدونستمشون و تو ظاهر ب ...

اره آفرین بزار اونا ذهنشون درگیر تو باشه. تو چرا ذهنت درگیر یه حرف از روی بیشعوریه اونا باشه. تو از همین حالا اراده کن و شروع کن کار کردن روی وزنت به حرف هیچکسم اهمیت نده غیر ممکنی وجود نداره تو دنیا.

اگر خدا بخواهد غیر ممکن ، ممکن می شود......