2777
2789
اون رقص با اون لباس یه بار تو یه عروسی از دیدگاه اقوام خودتون قشنگه هربار تو هر عروسی جالب نیست و مم ...

لباسم فرق داره 

موقع عروسی داداشم رفته بودم آرایشگاه برای مدل مو و آرایش هندی 

اما اینبار ظاهرم کاملا متفاوته حتی رقصمم با اون آهنگ نیست یه آهنگ کاملا متفاوت هست

😐😑 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از جوابت گلم 🥰❤️

😘😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

جلو من اگر کسی هندی برقصه من از خنده ریسه میرم و تا آخر عمرم فراموش نمیکنم، سمت ما اینکار خیلی خنده ...

اون رقصی که شما میگی خوب معلومه منم باشم ریسه میرم 🤣🤣🤣🤣

رقص هندی براتون بد جا افتاده خیلی قشنگه 

😐😑 

ِنه چون علاقه زیادی دارم‌ فیلم رقص و اینا زیاد نگاه میکنم

نگاه نکن گلم

اگه مسلمانی ، رقص گناهه از نظر اسلام 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

نه کجای اسلام گفته رقص گناهه اخه😑

تو رساله ها گفته شده

اگه میخوای بگی که به رساله و مرجع تقلید اعتقادی نداری 

پس نماز خوندن رو هم نباید انجام بدی چون روش نماز خوندن هم تو رساله ها گفته شده و همه از رساله ها یاد گرفتن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

تو رساله ها گفته شدهاگه میخوای بگی که به رساله و مرجع تقلید اعتقادی نداری پس نماز خوندن رو هم نباید ...

لطفا الکی مردمو از دین زده نکن البته اگه بقول خودت اعتقادی داری...

یعنی چی که رقص گناهه😑

رقص زن برای زن هیچ اشکالی نداره اتفاقا...

🙂

لطفا الکی مردمو از دین زده نکن البته اگه بقول خودت اعتقادی داری...یعنی چی که رقص گناهه😑رقص زن برای ...

خب من از طرف عالم دینی گفتم 

شما از چه کسی اینو میگی؟

عزیزم شما حس شیشمی ممکنه جوابمو بدییی لطفا لطفا لطفا 

از پیمان چی حس میکنی چجور ادمیه و منو دوستداره حسش چیه لطفا جواب بده 

قبلا ازتون میخواستم دعا کنید به پیمان برسم💔 اما حالا فقط می خوام دعا کنید روحش در آرامش باشه، در تاریخ یازدهم آبان ماه 1404 روزی بود که با دلتنگی ،پیمان رو به خاک سپردیم اون رفت و دیدارمون موند تا قیامت اگه این امضارو خوندین لطفا یه فاتحه یا صلواتی نثارش کنین آره منو اون به هم نرسیدیم ولی هنوز تمام اینجا پر از یاد و عشقه 💘💔