2777
2789

من یه مادرم که ریسک غربالگری ان تی برام خیلی خیلی خیلی بالا در اومده.. اونقدر بالا که شاید نتونید تصور کنید. دیروز که فهمیدم اولش که تو شوک بودم دیشب هم اشکام سرازیر شد.. ولی از امروز تصمیم دیگه ای گرفتم

اون الان تو وجود منه ، پس تا لحظه ای که هست در قبالش مسئولم، نباید با ناراحتی و استرس وجود کوچیکشو آزار بدم... حتی اگه واقعا مشکل داشته باشه و مجبور بشم به نابودی پاره تنم رضایت بدم... اگه‌ خدا‌ نخواد که بچم بمونه، وقت برای گریه زاری و غصه زیاده... اما الان وقتش‌ نیست، الان‌فقط باید قوی و صبور باشم و به علم‌ اعتماد کنم. من تا الان هرکاری از دستم بر میومده برای سلامتیش کردم، از‌اینجا به بعد کاری ازم ساخته نیست جز صبر و صبر‌ و صبر و پذیرفتن هر تقدیری که خدا برای من و بچم صلاح دیده.  مادر بودن یعنی قوی بودن،‌ کوچولوی قشنگم تا هر لحظه ای که مهمونم باشی بهترین شرایط رو برات مهیا میکنم.  با تک تک سلول هام دلم میخواد سالم باشی و بیای به آغوشم... ولی در نهایت تسلیمم به خواست خدا

عزیزم توکلت بخدا باشه ایشالله سالم و سلامت بغلش کنی 

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم ۳۹ سالش بود باردار شد 

و دقیقا بهش همین رو گفتن و بچه سالم موند😊

به خدا توکل کن🦋❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

عزيزم ايشالا هرچي خيره برات پيش بيادخيلي قوي هستي افرين

مرسی عزیزم. من خیلییییی آدم استرسی بودم، ولی الان واقعا این قدرت و آرامشی که دارم برا خودمم عجیبه... مادر بودن یه قدرت عجیب غریبه واقعا...  امیدوارم لیاقت وجودشو داشته باشم و تا همیشه براش یه مادر قوی باشم

عزیزم‌ من که‌نگفتم نگهش میدارم.   اگه خدایی نکرده مشکلش قطعی مشخص بشه  قطعا نمی‌ذارم به دنیا بیاد.  خیلی باید خودخواه باشم که بخاطر احساسات خودم راضی باشم اون یه عمر عذاب بکشه...   من فقط در مورد این روزهای قبل از آزمایش گفتم، که باید قوی باشم تا وقتی که جواب نهایی بیاد

مرسی عزیزم. من خیلییییی آدم استرسی بودم، ولی الان واقعا این قدرت و آرامشی که دارم برا خودمم عجیبه... ...

اره عزيزم

مادر شدن حس و حال عجيبيه

همه چيو بسپار به خدا

هرچي صلاحت باشه همونه❤️

عزیزم‌ من که‌نگفتم نگهش میدارم. اگه خدایی نکرده مشکلش قطعی مشخص بشه قطعا نمی‌ذارم به دنیا بیاد. ...

عزیز دلم من کامل نخوندم خاهش میکنم ازم ناراحت نباش بعد که کامل دقت کردم پاک کردم مطمعین باش تحت هر شرایطی بچت خوشحاله که تو مامانشی چون هرکسی نمیتونه قوی باشه مثل شما منم خاهش میکنم ببخش🙏❤️❤️