2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آدم مغزش میپوکه یه آدم چطور میتونه این همه تحقیر رو قبول کنه ولی واقعا نمیشه قضاوت کرد خود همین آدما کلی مشکل تو وجودشون هست که باید درمان بشن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
حتما و حتما و حتما خیلی‌هاشون سرکاریه

الان یه تایپیک بود نوشته بود نامزدم کلی بهم فحش داد حسابی کتکم زد و منو از ماشین پرت کرد بیرون  خب این ها عادی نیستش   نمیگم نیست ولی خیلی کم پیش میاد  بعدش اصلا مطرح کردنش اینجا چه فایده ای داره 

اگه دروغ باشه خدا ازشون نگذرههمه ملتو در گیر خودشون میکنن با این دروغا

خب من نمیدونم واقعیت داره یانه   ولی خب این تایپیک ها مجرد ها رو از ازدواج می ترسونه  شما خودت چند تا خانوم میشناسی که کتک بخوره از شوهرش من که ندیدم تا حالا  بازم نمیگم نیستا ولی  الان بیشتر تایپیک ها حول محور خیانت  کتک و طلاق و ایناس

خب من نمیدونم واقعیت داره یانه ولی خب این تایپیک ها مجرد ها رو از ازدواج می ترسونه شما خودت چند ت ...

اره دقیقا همینجوره 

هست ولی دیگه نه اینکه هرشب صدتا از این تایپک ها میزنن