2777
2789
عنوان

خواهشا اینطوری نباشید

97 بازدید | 9 پست

یه روز کلی با ادم میگن میخندن یه روز انگار اصلا ادمو نمیشناسن سرررد و یخ انگار زورکی باهات حرف میزنن خیلی رو مخن این ادما خیلی یا اینور غش کنید یا اونور این پارانوید بازیاچیه:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث مودی بودن جداس 

ولی یه بعضیا اینطورین که هر کاری طرف مقابل میکنه ناراحت میشن و واکنشی نشون نمیدن هی اون اتفاقا و رفتار ها جمع میشه یهو اینجوری خودشو نشون میده 

در نتیجه بهتره همون اول که ناراحت شدن واضح بگن تا کلا حل بشه

بله همینه ایناخودشونم نمیدونن چشونهشایدیه چیزدیدن غمبادگرفتتن که اینجورمیشن خداداند

غمباد دارن مام داریم نیان با ادم حرف بزنن این رفتار از سمت ما باشه که از وسط نصفمون میکنن

بحث مودی بودن جداس ولی یه بعضیا اینطورین که هر کاری طرف مقابل میکنه ناراحت میشن و واکنشی نشون نمیدن ...

درد من اینه من کاری نمیکنم اینا از کسای دیگه ناراحتنا ولی با من رفتارشون عوض میشه

درد من اینه من کاری نمیکنم اینا از کسای دیگه ناراحتنا ولی با من رفتارشون عوض میشه

ببین برای خودمم پیش اومده نمیگم شما مقصری

مثلا یکی یه کاری میکنه که از نظر خودش بد نیست ولی خب طرف مقابل ناراحت میشه دیگه 🤦‍♀️

ببین برای خودمم پیش اومده نمیگم شما مقصری مثلا یکی یه کاری میکنه که از نظر خودش بد نیست ولی خب طرف ...

من کاری نکردم اصلا باهام حرف نمیزنن که من بخوام کاری بکنم اونا فقط هی مودشون عوض میشه