2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک+خداروشکرباردارشدم

1202 بازدید | 67 پست

سلام دوستان،همین الان فهمیدم باردارم.ازخیلی هاتون التماس دعاداشتم،ازهمتون متشکرم.میخوام علایمی که داشتم روخدمت عزیزانی که اقدام به بارداری کردندروبگم،سیکل من بیست وپنج روزه هست.ازشنبه هفته پیش دردپاودردتخمدان هابه سراغم اومد،وباخودم گفتم احتمالاعلایم پریودیم هست،یعنی علایمم باعلایمم پریودی هیچ فرقی نداشت،همونجورکه درعلایم پریودی پام دردمیگرفت،هفته پیش هم پادردروداشتم.توی هفته ی پیش زیادمیخوابیدم،واحساس خستگی روداشتم.من قبل ازپریودیم به ترشیجات خیلی علاقه مندمیشم،هفته پیش هم به طورشدیدتر،چیزای ترش وشورهوس کردم،به طوری که ترشی آلبالویی روکه داشتم،روش نمک فراوون میزدم وباسرکه اش میخوردم.امروزموعدپریودم بود،دیشب لک دیدم،یه دوتالک قهوه ای،گفتم که بله،پریودشدم،ونوارگذاشتم،تاامروز،دیدم پریودنشدم،تعجب کردم،اصلاسابقه نداشت که لکه بینی داشته باشم وپریودنشم،کمی شک کردم به بارداری،رفتم فوری بی بی چک گذاشتم،فوری دوتاخطش کامل شد.واااااای نمیدونیدکه چقدرخوشحال شدم وهستم.من ازخدا،درروزتاسوعا،حاجتموگرفتم،الانم کمی تخمدانهام وکمرم دردمیکنه.دوستان به خدامن هرچی دارم ازاین ائمه بزرگوارهست،قربون حضرت علی اصغربرم که جواب گریه هاموداد،من چن تاختم برداشتم،به شماهم توصیه میکنم انجام بدین،حتماحتماحاجت میگیرین.چهل روزخوندن سوره مریم،چهل روزخوندن سوره حشر،چهل شب جمعه خوندن حدیث کسا،چهل روز،روزی صدوده مرتبه،گفتن ذکراللهم صل علی،علی بن موسی الرضا.محاله حاجت روانشین،قربونتون برم ائمه که ماشیعه هاتونوتنهانمیزارین.التماس دعا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکت باشه گلم

۴۰ صلوات برای سلامتی نی نی ات میفرستم

دوستان ۳ جز ۲۴ و ۲۵ و ۲۶ از ختم قرانم مونده

اگه کسی مایله اینجا جز انتخابیش رو اعلام کنه👇👇👇👇

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1429260/ختم-قرآن

💞 Tnx god 💞

مبارکه خیلی مبارکه چندوقت منتظر بودی تروخدا برای منم دعاکن منم نینی میخوام چندساله...

وقتی آدم ها شما را ترک می کنند مانعشان نشوید. شما با کسانی که رهایتان می کنند آینده ای ندارید. آینده ی شما آنهایی هستند که در زندگیتان می مانند و در همه حال همراه و هم قدم شما هستند...

مبارکه خانمی. واسه ما هم دعا کن

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

مبارکه عزیزم😍

واسه منم دعا کن. هیچ ختمی برام جواب نمیده انگار😢

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌