سلام دوستان،همین الان فهمیدم باردارم.ازخیلی هاتون التماس دعاداشتم،ازهمتون متشکرم.میخوام علایمی که داشتم روخدمت عزیزانی که اقدام به بارداری کردندروبگم،سیکل من بیست وپنج روزه هست.ازشنبه هفته پیش دردپاودردتخمدان هابه سراغم اومد،وباخودم گفتم احتمالاعلایم پریودیم هست،یعنی علایمم باعلایمم پریودی هیچ فرقی نداشت،همونجورکه درعلایم پریودی پام دردمیگرفت،هفته پیش هم پادردروداشتم.توی هفته ی پیش زیادمیخوابیدم،واحساس خستگی روداشتم.من قبل ازپریودیم به ترشیجات خیلی علاقه مندمیشم،هفته پیش هم به طورشدیدتر،چیزای ترش وشورهوس کردم،به طوری که ترشی آلبالویی روکه داشتم،روش نمک فراوون میزدم وباسرکه اش میخوردم.امروزموعدپریودم بود،دیشب لک دیدم،یه دوتالک قهوه ای،گفتم که بله،پریودشدم،ونوارگذاشتم،تاامروز،دیدم پریودنشدم،تعجب کردم،اصلاسابقه نداشت که لکه بینی داشته باشم وپریودنشم،کمی شک کردم به بارداری،رفتم فوری بی بی چک گذاشتم،فوری دوتاخطش کامل شد.واااااای نمیدونیدکه چقدرخوشحال شدم وهستم.من ازخدا،درروزتاسوعا،حاجتموگرفتم،الانم کمی تخمدانهام وکمرم دردمیکنه.دوستان به خدامن هرچی دارم ازاین ائمه بزرگوارهست،قربون حضرت علی اصغربرم که جواب گریه هاموداد،من چن تاختم برداشتم،به شماهم توصیه میکنم انجام بدین،حتماحتماحاجت میگیرین.چهل روزخوندن سوره مریم،چهل روزخوندن سوره حشر،چهل شب جمعه خوندن حدیث کسا،چهل روز،روزی صدوده مرتبه،گفتن ذکراللهم صل علی،علی بن موسی الرضا.محاله حاجت روانشین،قربونتون برم ائمه که ماشیعه هاتونوتنهانمیزارین.التماس دعا