2777
2789
عنوان

یه رابطه لانگ

91 بازدید | 12 پست

بچها الان سه ساله باهمیم همچی خوب بود عالی بود اخیرا خیلی کمرنگ شده میگه سرم شلوغه و یه سری کارایی داره برا شروع کارش ولی خب سابقه نداشت 3روز نیاد هیچی نگه خیلی ذهنم مشغوله یعنی خسته شده اخه مستقیم بهش گفتم اگه خسته شدی کات کنیم میگه نه من تورو میخوام و فلان ولی اخه چطور میتونه 3روز بیخبر باشه

خودتو گول نزن

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کات

اخه دوسش دارم واقعا برام سخته کات کنم نشستم منطقی باهاش حرف زدم گفتم ببین هیچ مشکلی نیست اگه نخوای ادامه بدی یا خسته شدی ولی میگه منو میخواد اینا فق این مدت کلی مشکل داشته و خیلی فشار روش بود تابحالم سابقه نداشت انقد نباشه