2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150150 بازدید | 896 پست

بنظر من  حالت کنایه بگو   چرا هردفعه میخوایم بیایم بهونه میارین بعدم همش اخمات تو هم باشه سرسری باهاشون حرف بزن تا ازخودشون خجالت بکشن دیگه نیان

نظر منه خودم بودم همین کارو میکردم چرا بی زبون باشیهرجور بخوان باهات رفتار کنن احساس زرنگی کنن

خدایا کمکم کن امام زمان کمکم کن میشه  برام دعا کنی خدا کمکم کنه بهم بگو برای حاجت روایت صلوات میفرستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ھمش تقصیر خودتہ اسی،اگہ باردار ھم ھستی کہ بدترہ۔محل ندہ یا وقتی نمیتونی پذیرایی کنی مجبور نیستی تحملشون کنی زنگ بزن ھمون موقع بگو شوھرم یادش رفتہ وقت دکتر داریم ویا مھمون داریم یا جایی کارداریم۔خودت یکم دست وپاداشتہ باش وقتی شوھرت انقدر نی ملاحظس۔والا

بابا.   دو روز درماه هم. خانواده طرفو تحمل نمی‌کنید

بخدا ما هفته ای سه روز ۱۵ نفرو نهار  میدیم

یکم صبور باشید زشته بخدا

سلام علیم. خوبی قشنگم ۱۱. روز ازت. هیچ خبری. ندارم عیب نداره فقط بگو. دلت برام تنگ نشده آخه میدونی چیه من خیلی دلم برای صدات چشای قشنگت تنگ شده بازم عیب نداره. علی جونم. میگما کیمیا شبا خوابش نمی‌بره. توهم خوابت نمیبره نه ؟ راستی. نقاشیتو کشیدم سایز بزرگ قاب کردم تو اتاقم قرار بود بیای نظر بدی ایراد بگیری. بیا بازم با لحن شیطنت امیزت بگو من بد کشیدم تهش بیا بغلم کن
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

وا چه ربطی داره؟

از پسرشون انتظار داشته باشن نه بچه مردم

اون پدر مادری که برای بزرگ کردن بچه‌ای که به خواست خودشون به این دنیا اوردن بخوان منت بزارن لایق احترام نیستن 

دوره زمونه سخت شده زندگی‌ها سخت شده چرا باید پدر و مادر به جای درک کردن بچه‌اشون صرفا برای تفریح همش مزاحمت ایجاد کنن؟

تازه پدر و مادر دو نفر هستن نه پونزده نفر آدم

پدر و مادر خودشون باید احترامشون نگه دارن که کار به اینجاها نرسه

کسی که درک نداره و نمیفهمه زن باردار توانایی رسیدن به خودش و زندگیش رو به سختی داره، باید جور دیگه‌ای متوجه کرد  

بابا. دو روز درماه هم. خانواده طرفو تحمل نمی‌کنیدبخدا ما هفته ای سه روز ۱۵ نفرو نهار میدیم یکم ص ...

در صورتی که خودتم بری خونشون نه فقط تلپ شن سرت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

چرا میگین مهمونی میدم؟؟ 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

بابا. دو روز درماه هم. خانواده طرفو تحمل نمی‌کنیدبخدا ما هفته ای سه روز ۱۵ نفرو نهار میدیم یکم ص ...

بعد چطوری زندگی شحصی دارید؟

چطوری هزینه اش رو تامبن میکنید؟

چطوری ب غذا و مرتب کردن میرسید؟

حداقل ی چی بگید معقول باشه و قابل باور

اتفاقا پدر و مادر وظیفشه بچه رو بزرگ کنه و همیشه حمایت کنه ... مگه بچه به انتخاب خودش میاد نتیجه تصم ...

من ۲ساله ازدواج کردم و آقای سی ساله هستم. والدین خودم و والدین همسرم بسیار معمول و معقول هستن. 

بیاره زنتالبته مردی که بیاد نی نی سایت قاطی تاپیک خانوما توقع بیشتر از این ازش نمیره زن حامله شده گن ...

نی نی سایت ربطی به جنسیت نداره اساسنامه سایت رو مطالعه بفرمایید، ضمنا تبادل نظر انسان رو آگاه می‌کنه نسبت به تمامی مسائل....