2777
2789
عنوان

خونه من شده تفریگاه خانواده شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 150150 بازدید | 896 پست
خونه پسرشون که خیلی سال بزرگش کردن ماهی دوبار میان تفریح اینو یادت باشه.

خوب وظیفشون بوده بزرگش کنن میخواستن نیارن 

مگه بقیه بچه میارن میندازن تو کوچه 

چه توقعاتی دارین به خدا ...

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه نشدم شام هم میپذی؟

البته واقعا خونه ویلای ی چیز دیگه س

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

بیاره زنت

البته مردی که بیاد نی نی سایت قاطی تاپیک خانوما توقع بیشتر از این ازش نمیره 

زن حامله شده گناه که نکرده بیاد ماهی دوبار مهمونی بده

مردی که زنش براش مهم نیس و فکر تفریح خانواده به درد لای جرز میخوره 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
بقران گفتم‌بهشون گقتم این هفته ما میایم گقتن وای ما هفته بعد نیستیم و ….دیگه پسرم کلی گریه کرد گفت د ...

خوب همبن بهترین گزینه س‌.. بگو پسرم گریه میکنه میگه چرا همش مهمون میاد خونمون خسته شدم.. چرا ما هیجا نمیریم مهمونی... ی دو تام بزار روش بگوو

چقدر پرووو هستن... باور کن جاریهات میشینن با هم برنامه میریزن و حرفاشونو یکی میکنن ک بیان فقط خراب شن تو سر تو...  دلم واسه پسرت سوخت.. عزیزم  

با ماهی دوبار کسی گدا نمیشه، مادر ۹ماه پدرش درمیاد، پس از این همه عذاب و استرس تا بچه اش بزرگ بشه، د ...

پدر مادر حق دارن... اما جاری و ایل و تبار بیجا میکنن برن خراب شن تو سر ی خانم باردار... خووندی نوشته بود پسرم گریه گریه میکنه چرا همش اونا میان خونمون... چرا ما نمیریم.. چقدر بعضی  آدمها بیشعور و بی ملاحظه ان

از اونجایی ک چندتا نظامی دیدم همشون این طرز فکرشون بود میگن حلال خدا رو حرام چرا بکنیم

نمیدونم اطرافیان شما چجور ادمایین اما من عموم پدرم داداشم و برادرشوهرم هیچ کدوم همچین طرز فکری نداشتن و ندیدم  نظامیای دیگه هم داشته باشن

این دفعه که اومدن به همسرت بگو زنگ بزنه برین شما هم قطعا به همسرت میگن نیستیم دوباره چند روز بعدش بگو به همسرت دوباره زنگ بزنه دوباره جواب منفی گرفت چند روز بعدش دوباره بگو هماهنگ کنه برین  البته هر دفعه که جواب منفی شنید شما هیچی نگو عادی باش بزار دوباره دوباره تکرار بشه شاید مغز  خفته همسرت  یکمی بیدار بشه و بفهمه که هیچ ارزشی برای خانواده ش نداره

وظیفشه، طرف پدرش درمیاد بچه بزرگ میکنه، بذار فردا پسر بزرگ کنی ببین چی میکشی،،، فردا هم توقع داری از ...

چقدر شما انرژی منفی هستی واقعا

خانمت باید بیاد اینجا از خصوصیاتت بگه.. خدا ب دادش برسه با این اخلاقت... بیچاره استاتر ک‌ کامنت تو رو میخونه