2777
2789
عنوان

پسرم کلافه م کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 97 پست
امضات....اندکی صبر سحر نزدیک استمنم تنها بودم. همسرمم طبق معمول همش تو قهر بود. دوست داشتم‌خودمو دار ...

باورت میشه خودم می بینمش با خودم میگم خاک تو سرت

بی صبرانه منتظرتم آروانم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواب داره دیوونم میکنه دلم میخواد فقط یه ساعت بخوابم اما به کی بسپرم شوهرم خودش خسته ست اعصابش هم نب ...

میخوای دور از جون بمیری؟

بده نگه داره

یکساعت بخواب

مگه میشه‌ اخه

حرف یه رور ۲روز نیست که

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من هنوز نتونستم شیر شبشو قطع کنم

منم ۷ماهش تموم شده.فعلا میخوره شیرشبو

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

میخوای دور از جون بمیری؟بده نگه دارهیکساعت بخوابمگه میشه‌ اخهحرف یه رور ۲روز نیست که

هر چند حقشه باید بکشه خودش هی بچه بچه میکرد حالا هم طلبکاره

بی صبرانه منتظرتم آروانم
عزیزم منم یک جوجه کولیکی داشتم و فقط کم مونده بود خودمو بکشم از دستش..طاقت بیار گلم این دوران میگذره ...

من از این میسوزم که مامانم نمیگه مردی یا زنده تو که رست به سیاه و سفید نمی زدی چطوری میخوای خودت یه بچه رو بزرگ کنی تنها 

نمیگه بذار برم حداقل یه بار بچشو ببینم

بی صبرانه منتظرتم آروانم
خواب داره دیوونم میکنه دلم میخواد فقط یه ساعت بخوابم اما به کی بسپرم شوهرم خودش خسته ست اعصابش هم نب ...

با تمام وجودم میفهمم چی میگی بچه هم گناه داره گریه زیاد خودش اذیت میکنه گاهی هم آغوش مادر و ششششش گفتن کنار گوشش هم خیلی خوبه اولش آروم نیست و گریه میکنه کم کم آروم میگیره

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 

بچه بی دلیل گریه نمیکنه.بیشتر مواقع هم یا کولیک دارن یا ریفلاکس

ماساژ شکم البته به شیوه درست و کیسه آب گرم که الان تابستونه گرمش میشه خیلی کمکشون میکنه

برای ریفلاکسم دکترت میگه چیکار کنی

یه چیز جالب در مورد کولیک پسرم یادم افتاد. دکتر بهش ببلاک آی آر داد.بچه خورد تا سه چهار روز بیرون روی نداشت. این وسطم بابت اینم یبار دکتر بردم گفت تا ده روز اشکال نداره اگه گاز دفع کنن. حدود روز ۵ پی پی کرد اما حالت جامد بود و به بچه اون سنی نمبخورد. کلاااااااا کولیک بچه بعد از اون دوره مصرف آی آر که حدود یکماه بود برطرف شد.اینو بعنوان توصیه که به بچه کولیکی آی آر بدید نگفتم خاطره ای بود صرفا. میگم بچه بی دلیل گریه نمیکنه یه دردی داره هم درکش کن و هم صبورتر باش. نازش بده باهاش حرف بزن خودت آروم باش اونم آروم تر میشه

بخدا نمی دونم فقط میدونم خیلی دارم همه رو هم ریختم یه گوشه میرم از داروخونه فردا می پرسم اگه درست بش ...

پسر من هیچیییی نگرفت یذره پینو بیبی رو میک میزد با قطره چکان شیر میدادم بهش

حتی اب رو هم با قطره چکان میدادم

الان ده ماهشه لیوان اموزشی پینو بیبی گرفتم بخدا راحت شدم بیچارم کرده بود. کم ادراری داشت زرد زرد. بد بو چون اب نمیخورد

الان خداروشکر حل شد

انشالا میگره پینو بیبی 

اگه گرفتی بیا بگو هااا منو ریپلای کن بگو گرفت انشالا

با تمام وجودم میفهمم چی میگی بچه هم گناه داره گریه زیاد خودش اذیت میکنه گاهی هم آغوش مادر و ششششش گف ...

انقدر من قربون صدقه ش  میرم اما قشنگ مشخصه خیلی جلب و شیطونه عین باباش میمونه لجباز غد یکدنده 

بی صبرانه منتظرتم آروانم

اشتباه میکنی عزیزم. یکساعت نخوابیدن ایشونو هیچ کاری نمیکنه اما شما رو زنده میکنه. فداکاریی نکن که دودش بره تو چشمت. اعصاب نداشته باشی به هیچ کدومشون خوب نمیرسی. 

من از این میسوزم که مامانم نمیگه مردی یا زنده تو که رست به سیاه و سفید نمی زدی چطوری میخوای خودت یه ...

ببین دختر خوب از الان باخودت وخدای خودت قرار بگذار که اجرتو از خدا بخواهی و توقع از هیچکس نداشته باشی اینجوری به ارامش میرسی..

این موضوع هم درکت میکنم چون منم از شب بیمارستان مستقیم اومدم خونم و به معنای واقعی سرویس شدم تا بچم بزرگ بشه..

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
من از این میسوزم که مامانم نمیگه مردی یا زنده تو که رست به سیاه و سفید نمی زدی چطوری میخوای خودت یه ...

بعضی مامانا اسمشون مامانه والا ننه منم اومد مثلا ازم مراقبت کنه موقع ناهار گرسنه بودم غذا نمیذاشت میگف پنیر نون میخوریم🤣