2777
2789

لپ تاپمون بود 

تنها چیزی که حال دل ما رو آروم کرد شب های تاریک و پخش موسیقی غمگین بود 

آره دلمون رو باختیم زود هم باختیم اما دل کسی رو نشکستیم 

آره روز ها هم باشگاه ما رو آروم کرد 

هیچکس درک نمیکنه وقتی آهنگ شاد درون باشگاه هیچ فرقی با موسیقی غمگین نداره یعنی چی

این ماییم آره ما درونگراییم 

هیچکس گریه های ما رو نمی‌بینه

آره تو ظاهر خیلی خنده دار هستیم و به ظاهر خیلی شاد اما از درون داووونیم 

و این خیلی واس ما سخته 

دل ما به تنهایی عادت کرد 

اما طاقت نیاوردیم و اینجوری رفیقم رو از دست دادم 

روحت شاد رقیق نازنینم تو هم مثل من بودی اما فرق من و تو اینجا بود که دوووم آوردم اما هیچ فرقی با یک جنازه ندارم 

رفیق دل ما خیلی شکست اشکالی نداره بزار بشکنن

دوستت دارم رفیق منو ببخش که نتونستم ازت خوب مواظبت کنم. 

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیزی که شما نوشتی درونگرایی نیست افسردگیهدرونگرایی چیزی نیست بخاطرش بشکنی و درونت داغون کنه

چه می‌دونم رفقیم  بعد از ده سال عذاب خودشو کشت 

صبح که وارد دفتر شدم دیدم لاشه اش آویزونه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خوبه برنامه نویسی بلدی

من که نمیتونم چیزی که میخوام شروع کنم یادبگیرم

افتادم تو خونه افسرده شدم

ما نسل بازی خورده ایم آتش به پرهامان زدند ♬♫♪ شاهان به آتش بازیو نیرنگ و استبداد ما !..! بازندگان بازی شطرنج قدرت نسل ماست ♬♫♪ پایان بازی مات بود از کیش مادرزاد ما ♬♫♪ یا غرق سیلابیم و جنگ یا زیر آواریم و سنگ !..! انگار نفرین کرده اند این خاک را اجداد ما  !...! من با تو همدردم رفیق خنجر به پشت من نزن ♬♫♪ هرگز نمیخواهد رسید جز ما کسی بر داد ما !..!

چه می‌دونم رفقیم بعد از ده سال عذاب خودشو کشت صبح که وارد دفتر شدم دیدم لاشه اش آویزونه

خب دیگه دیدی افسردگیه

وگرنه درونگرانی ادم رو مریض نمیکنه. شما اگر واقعا این حالت هایی که نوشتی رو داری برو پیگیر درمان شو از روانشناس مشاوره بگیر.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
خوبه برنامه نویسی بلدیمن که نمیتونم چیزی که میخوام شروع کنم یادبگیرمافتادم تو خونه افسرده شدم

اما رفیق خوبم رو از دست دادم تو تنهایی هام اون فقط کنارم بود 

خب دیگه دیدی افسردگیهوگرنه درونگرانی ادم رو مریض نمیکنه. شما اگر واقعا این حالت هایی که نوشتی رو دار ...

هی نمی‌دونم روانشناس چه می‌دونه عزیز از دست دادن یعنی چی