2777
2789
عنوان

باز کردن قران و نیت کردن

141 بازدید | 17 پست

بچه ها من نیت کردم و قران باز کردم سوره ای که اومد نزدیک به نیتم بود و این هم بگم خیلی ناشکر هستم و مشکل مالی پیدا کردم سوره عادیات برام باز شد دقیقا یعنی چی اگه کسی میدونه بهم بگه این سوره معنیش اینه مشکلم حل میشه یا نه!؟

اگه اعتقاد دارید دوست دارین نیت کنید براتون باز کنم و برام یه صلوات بفرستید لطفا🙏

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

برای ازدواجم با عشقم باز میکنی؟

ببینم منتظرش بمونم ؟ میاد برای ازدواج؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیت کردم میشه برام باز کنی؟:)

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

برای ازدواجم با عشقم باز میکنی؟ببینم منتظرش بمونم ؟ میاد برای ازدواج؟

سوره حشر باز شد 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
میشه برا من باز کنی

سوره جاثیه باز شد

برا منم بازکن لطفا

سوره زخرف باز شد

سوره حشر باز شد

مممنونم ❤️

تعبیرش رو نمیدونی عزیزم؟

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.
نیت کردم میشه برام باز کنی؟:)

سوره احزاب باز شد

سوره احزاب باز شد

ممنونم‌ عزیزمم❤️🥲

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892  من نصف فعاليتهاى زندگيم واسه اينه كه ببينم گوه خورش کيه. لطفا لطفاااا توی ناشناسم اگر غریبه هستید تشریف نیاید مخصوصااا مرد های هول سایت که عمراااا تشکر که رعایت میکنید

مممنونم ❤️تعبیرش رو نمیدونی عزیزم؟

معنیشو بخون و فضیلت این سوره رو سرچ کن

معنیشو بخون و فضیلت این سوره رو سرچ کن

عزیزم معنیش که خیلی ریز بود نتونستم بخونم

اما فضیلت و شان نزول رو که چک کردم

در کل نوشته بود پیروزی حاصل شد

عزیزم معنیش که خیلی ریز بود نتونستم بخونماما فضیلت و شان نزول رو که چک کردمدر کل نوشته بود پیروزی حا ...

تو گوگل سرچ کن معنیشو بخون