2777
2789

یه پسره از اقوام دورمون رل داره و حلقه دستشه همین ک منو میبنده انگشترو بیرون میاره چراا اخه!؟

مثلا یه روز خونشون دعوت بودیم تقریبا همه اقوام بودن اینم کافه بود یهو وسط شام رسید من قبل اینکه داخل خونه بیاد دیدم یه حلقه دستشه ولی وقتی اومد دیگ نبود فکر کردم اشتباه دیدم 

دوبارع فرداش خونه داداشش دعوت بودیم اینم بود نشسته بودیم یهو نمیدونم چیشدک نگاهم رفت سمت حلقش فک کنم چون حس کرد من دیدم  بلند شد رفت بیرون وقتی اومد دیگ دستش نبود😐😐

چرا اینجوری میکنه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاشی بازی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

رل داره رینگ سیاه میندازه؟ 

اون واسه دوست دخترش میندازه ولی نمیخواد فامیل بدونن اینقدر جدیه منظورش به تو نیستی از فامیلای پنهان میکنه چون اینجور روی دستش زوم کردید

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

خوانوادش میدونین

حـــتی اگه چشمشم دنبالت باشه نشون میده ادم درستی نیس چرا باید رل داشته باشه بعد به یکی دیگه هم چشم داشته باشه ؟ لاشیه

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                
رل داره رینگ سیاه میندازه؟ اون واسه دوست دخترش میندازه ولی نمیخواد فامیل بدونن اینقدر جدیه منظورش به ...

اخه خانوادش اینا همه میدونن حتی وقتایی خونه نیس مادرش میگ حتما پیش دوست دخترشه باز

اخه خانوادش اینا همه میدونن حتی وقتایی خونه نیس مادرش میگ حتما پیش دوست دخترشه باز

خب مادرش دهن لقه تو فامیل گفت خودش نمیخواد فامیل بدونن 

از شما و خانواده و بقیه فامیل پنهان میکنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند