2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چیبگو سبک شی

چند روز پیش من یه تاپیکی گذاشتم بلا نسبت شما یه بیشعوری اومد زود قضاوت کرد و شروع کرد مسخره کردن انگار مریض بود منم جوابش رو دادم بعد مث عقده ای ها شروع کرد فهش های بدی گفتن منم به روش خودش باهاش رفتار کردم از همون موقع دلم خیلی از این سایت گرفته 

چند روز پیش من یه تاپیکی گذاشتم بلا نسبت شما یه بیشعوری اومد زود قضاوت کرد و شروع کرد مسخره کردن انگ ...

اهمیت نده. خودت میگی بی شعور. برای ادم بی شعور که نباید خودتو ناراحت کنی‌ . از این بی شعورا زیاده

چند روز پیش من یه تاپیکی گذاشتم بلا نسبت شما یه بیشعوری اومد زود قضاوت کرد و شروع کرد مسخره کردن انگ ...

منم بعضی وقتا ناراحت میشم از اینجا.  

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

فقط نی نی یار خبر می کردی اصلا نیاز نیست خودت درگیر کنی 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.