2777
2789

ترازم بد نشده خیلی زحمت کشیدم ولی خیلی هم عالی نیست ولی خانوادم همش غر میزنن که آره تو خنگی بچه های مردم فلان و بهمان پشت کنکور موندی فقط بدبختمون کردی من این ۲ سال حمایتی ندیدم فقط توهین و تحقیر  غرغر و سرکوفت مشاور گرفتم ۱۰۰ بار منتشو گذاشتن  هنوزم رتبه‌ای ندادن ولی اینا همش غر میزنن هی میگن تو نا امیدمون کردی مایه سرفکندگی شدی حالا همه بهمون میخندن خسته شدم دیگه هیچکاری برای انجام دادن ندارم اگه پزشکی قبول نشم از من یه بازنده ساختن.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند شده ترازات؟بیخیال بابا به این فک کن که یکی دوماه دیگه میری دانشگاه و دیگه تموم میشه شهر دیگه میز ...

۹۰۰۰ شدم اینا تا آخر عمر سرکوفتشو میزنن هرچی تاحالا گفتن گفتم چشم اصلا زندگی کردن یادم رفته دیگه 

حالا که این تاپیک درمورد کنکوره منم سوال دارم

من ۲۵ سالمه و چند سال از درس دور هستم و همه مطالب درسی رو فراموش کردم و میخوام با درسنامه و فیلم اموزشی بخونم کلاس نمیخوام برم و باید همه درسارو ترمیم معدل کنم 

بهنظرتون اگه از هفته بعد شروع کنم تا کنکور ۱۴۰۴ چه رتبه ای میتونم بیارم؟

من ریدم تو پزشکی و تفکر خانواده های ایرانی که عنشو در اوردن

الان جوونا آگاه شدن نمیرن پزشکی 

قبلا همه تحت تاثیر خانواده رفتن و با فشار روانی از همه مدل مواجه شدن 

خود منم با ورود ب این رشته تازه فهمیدم چخبره و چ اشتباهی کردم😐

مریض میشه آدم دوتا کنکور دیگه باید بدی ی آزمون علوم پایه ی پره اینترنی واقعا این چ بلایی بود سر خودم آوردم🫠😂

بجز این پزشکی و دندون باید همجا کار کنن همه دوستان و فامیلای فارغ التحصیل من اطراف شهر هستن و دورن از خونه

الان جوونا آگاه شدن نمیرن پزشکی قبلا همه تحت تاثیر خانواده رفتن و با فشار روانی از همه مدل مواجه شدن ...

دقیقا والا جز بدبختی هیچی نداره پزشکی

ما همه با رویای پزشکی اومدیم تجربی ولی الان داریم اوضاع پزشکارو میبینیم دیگه

کل جنگ با خانواده فوقش میشه چند سال بعدش لااقل ی شغلی هس ک کم کمش روانت سالمه

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

ببین خانواده منم پدرم رو در آورده بودن جوری ک میرفتم حمام موهام رو روی زمین میدیدم ک داره کیلویی میر ...

من قبل کنکور اصلا یه آدم دیگه بودم جوری که بعد ۱ سال رفتم خونه مامانبزرگم همه میگفتن چقدر بزرگتر شدی زیر چشمام سیاه شده ولی کی درک میکنه آخرش همه نگاه میکنن ببینن نتیجه چی شد هرچیم که غیر پزشگی باشه انگار هیچیه

۹۰۰۰ شدم اینا تا آخر عمر سرکوفتشو میزنن هرچی تاحالا گفتن گفتم چشم اصلا زندگی کردن یادم رفته دیگه

هدفت چیه؟ میاری رشته و دانشگاهتو؟

ولششش کن دختر ، انقد قراره زندگیت تغییر کنه

کافیه ۱۸ سالگیو رد کنی اصلا انقدر درگیر مشکلات دیگه میشی ک حرفاشون مهم نمیشه برات

حالا که این تاپیک درمورد کنکوره منم سوال دارممن ۲۵ سالمه و چند سال از درس دور هستم و همه مطالب درسی ...

یه خورده معدل کارو سخت میکنه باید هم دوازدهم هم یازدهم ترمیم بزنی که رتبت خوب شه