2777
2789
عنوان

بیاین بگین کیا دلشون گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 6513 بازدید | 41 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فاطيما جان من بر عكس شما عاشق تنهاييم  بعضى وقتا صداى تلفن رو اف ميكنم گوشيمم خاموش ميكنم  تتهايى به نظر من نعمت    بعد همون موقع كه دارم ارامش ميگيرم يكى زنگ خونه رو ميزنه  مامور گاز  مامور برق     بعد شوهرم مياد پشت در   يا يكى اشتباهى زنگ ما رو ميزنه 

عزیزم  دوستی کسی نیست ؟

یه دوست فقط داشتم اونم ازدواج کرده وقتی بهش میگم میگه شوهرم پس چی شوهرم شوهرم 

تمام همسایه ها هم رفتن مسافرت یا بیرون فقط یکی هس که باهامون لجن 😢

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
فاطيما جان من بر عكس شما عاشق تنهاييم  بعضى وقتا صداى تلفن رو اف ميكنم گوشيمم خاموش ميكنم   ...

شاید شما کلا دورو برتون شلوغه بیشتر برا همین من شاید سالی یبار اونم ۱۰ روز فقط 😢

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

من  برام دعا کنید که محتاجم به دعاتون

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1425601/من-یه-مادرم-احتیاج-به-دعای-شما-دارم-برای-دو-تا-پسرم-14-صلوات-و-یک-ایت-الکرسی-برا

اللهم  صلي علي سيدنا محمد وعلي آله وصحبه وسلم تسليما كثيرا ...شکسته های دلت را به بازار خدا ببر، خدا، خود بهای شکسته دلان است