2777
2789
عنوان

بیبی چک

743 بازدید | 41 پست

سلام

بچه ها من امروز۲۶پریودم هس صب بیبی چک زدم ب نظرم خییییلی کمرنگ خط دومش معلوم شد بعد بیخیالش شدم لالاکردم،چن ساعت بعدش ک بیدارشدم نگاش کردم خطش واضح ترشده بود،ب نظرتون مثبته؟

خدایاشکررررت  

دخترعمه منم شب  بیبی چو گذاشت یه خط افتاد صبحش که رفته بود بازدیده بود یه خطه کمرنگ افتاده بودو سریع رفت آزمایش داد باردار بود ۵هفتش بود

میشه واسه زودتر مامان شدنم  صلوات بفرستید😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اولش هاله داشت و با گذشت زمان پررنگ شد بنظرم مثبته. فردا دوباره بزن ایشالله که مثبته

من از تمام صبح هایم فقط همانی را به یاد دارم که تو در آغوش من لبخند میزدی وگرنه باقی طلوع ها همگی شب اند بی تو  حال و هوای بارداری شاید دوباره تکرار شود ولی فرشته ی من ، من با تو مادر شدم  ممنونم که تنهایی رو برام بی معنی کردی، ممنونم که روزگارمو پر کردی ،ممنونم که بالغم کردی ،بزرگم کردی، عاقلم کردی، عاشقم کردی

احتمالش زیاده عزیزم

فردا دوباره یه بی بی بزن انشالله که مثبته

من خودم امروز شش روزه عقب انداختم روز اول بی بیم منفی شد الانم سه تا دارم تو خونه ولی جرات ندارم تست کنم

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

یه سوال

روز ۲۶ پریود اگه باردار باشی بیبی چک نشون میده؟

من فکر میکردم حتما باید از وقت پریود بعدی ۳ ۴ روز بگذره بعد 

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕
اگه اولش هاله داشت و با گذشت زمان پررنگ شد بنظرم مثبته. فردا دوباره بزن ایشالله که مثبته

راستش اولش اصلا دقت نکردم ولی ب  نظرم ی هاله خیییلی کمرنگ داشت بعدواضح شد.خداکنه درست باشه

خدایاشکررررت  
یه سوال روز ۲۶ پریود اگه باردار باشی بیبی چک نشون میده؟ من فکر میکردم حتما باید از وقت پریود بعدی ...

آره من خواهرشوهرم ی هفته ب پریش مثبت شد😐

خدایاشکررررت  
من الان پنجم قرار بود بشم نشدم الان سیوشش روز گذشته دیروز امروز لک میبینم احتمال داره باردارباشم انش ...

ان شاالله واس هردوتامون خیرباشه

خدایاشکررررت  
آره من خواهرشوهرم ی هفته ب پریش مثبت شد😐

باشه مرسی 

بیا یکدیگر را دعا کنیم،دعا کنیم خدا را نگاهش را حضورش را از یاد نبریم،دعا کنیم که هیچ گاه محبت را از کسی دریغ نکنیم،دعا کنیم که دردهایمان پایان پذیرد و طعم خوش زندگی را بچشیم😇💕