2777
2789
میخوای روانشناسی بخونی ؟

اره برای ارشد 

یعنی چندتا رشته هس و چاره ایی جز این ندارم

اما نمیدونم منابعش رو از کجا پیدا کنم 

چون شنیدم اگه از لیسانس روانشناسی بخوای بری با لیسانس رشته دیگه منابعش متفاوته

اره برای ارشد یعنی چندتا رشته هس و چاره ایی جز این ندارماما نمیدونم منابعش رو از کجا پیدا کنم چون شن ...

این کانال رو چک کن منابع رو گذاشته 

https://t.me/sefrtasad_arshad

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا من رشتم آموزش ابتدایی فرهنگیان هس و فقط میتونم چندتا رشته برای ارشد برم که آموزش پرورش قبول داش ...

خب باید اونی رو سرچ کنید که می‌خواید براش کنکور ارشد شرکت کنید

سلام عزیزم میشه بگید برای مصاحبه‌ چه رزومه ای داشتید؟ 

راجع به خود مصاحبه هم توضیح میدید چطور بود؟ 

شما مقاطع قبلی چه دانشگاه هایی بودید؟ 

ممنون میشم توضیح بدید و اگر نکته ای میدونید راهنمایی کنید. 

سوصپپفوبوزبمقپمزووفودوبمفنبووزوی

سلام عزیزم میشه بگید برای مصاحبه‌ چه رزومه ای داشتید؟ راجع به خود مصاحبه هم توضیح میدید چطور بود؟ شم ...

سلام من برای مصاحبه دو تا مقاله داشتم یکی همایشی یکی علمی پژوهشی دو مقطع قبل هم دانشگاه‌های تهران بودم رتبه کنکور هم ده بود. دانشگاه‌های تهران، بهشتی، خوارزمی، تربیت مدرس و علامه مصاحبه رفتم. مصاحبه‌ها شفاهی بود ولی پیش میاد که بعضی جاها کتبی هم باشه همیشه هم دو صورته یا همه اساتید مصاحبه‌گیرنده توی یه اتاق هستند و سوالاتی می‌پرسند یا باید اتاق هرکدوم برید. از من توی مصاحبه‌ها دروس تخصصی، معنی شعر، اصطلاحات، معنی لغت، تاریخ ادبیات، نقد ادبی، زبان، عربی و قرآن، روخوانی متون و.... پرسیدند همه جور سوالی می‌پرسند پس به منابع مسلط باشید و توی دو سه تا حوزه خصوصا حوزه‌ای که پایان‌نامه داشتید کاملا مسلط باشید. از پایان‌نامه و روندش هم حتما می‌پرسند پس مسلط باشید. توصیه‌نامه یکی دو تا از اساتید مقطع ارشدتون خصوصا استاد راهنما و مشاور هم داشته باشید خوبه. البته بدون مقاله هم میشه خیلی‌ جاها ملاک قرار نمی‌دن پس نترسید مهم اینه توی مصاحبه خوب و مسلط باشید اونا می‌خوان بفهمند آیا شما در حد یک دانشجوی دکتری هستید یا نه

سلام من برای مصاحبه دو تا مقاله داشتم یکی همایشی یکی علمی پژوهشی دو مقطع قبل هم دانشگاه‌های تهران بو ...

ممنون عزیزم لطف کردید. 

من عاشق تربیت مدرسم.  ولی مقاله ندارم. میخوام بنویسم ولی واقعا دارم دیوونه میشم گفتم حداقل یه نشریه خیلی خوب چاپ کنم که از وسواس سخت بودنش فلج شدم یه کم مینویسم دوباره قفل میشم. مدامم بیمارم بخاطر استرس و فشار این مدت. 

بنظرتون رتبه خوب میتونه احیانا جبران یه سری نواقص باشه؟ 

سلام من برای مصاحبه دو تا مقاله داشتم یکی همایشی یکی علمی پژوهشی دو مقطع قبل هم دانشگاه‌های تهران بو ...

عزیزم مقاله رو تا نصفه نوشتم بنظرتون بذارمش کنار برم برای مصاحبه بخونم؟ خیلی اذیتم همش میگم بذارم کنار برم برای مصاحبه بخونم ولی میگم این همه وقت گذاشتم و بدون مقاله که احتمال زیاد سخت بشه کار. 

عزیزم مقاله رو تا نصفه نوشتم بنظرتون بذارمش کنار برم برای مصاحبه بخونم؟ خیلی اذیتم همش میگم بذارم کن ...

خب اگر مصاحبه امسال رو میگی مقاله رو بدی هم تا پذیرش بشه چاپ بشه یا اصلاحات بخوره طول می‌کشه به نظرم بشین برای مصاحبه بخون رتبه خوب باشه مصاحبه هم خوب باشه قبول میشی بیشتر پایان‌نامه براشون مهمه توی حوزه پژوهشی 

خب اگر مصاحبه امسال رو میگی مقاله رو بدی هم تا پذیرش بشه چاپ بشه یا اصلاحات بخوره طول می‌کشه به نظرم ...

مگه پذیرش خالی کافی نیست؟ گفتم حداقل شاید تا آخر خرداد پذیرش شد. بعد من پژوهش محور نمیرم. آخه پارسال از یکی از استاداشون پرسیدم گفتن رتبه خوب و یه مقاله از همین پایان نامتون تو نشریه خوب بدید برای ورود فعلا اینو گفت. 

مگه پذیرش خالی کافی نیست؟ گفتم حداقل شاید تا آخر خرداد پذیرش شد. بعد من پژوهش محور نمیرم. آخه پارسال ...

آره ولی پذیرش هم طول می‌کشه تا جواب داوری بیاد چون معمولا اصلاحیه می‌خوره غیر پژوهشی مثلا علمی_ترویجی راحت‌تره همایشی که اصلا خیلی راحته باز هم با استادت مشورت کن 

عزیزمم🥰🥰مبارکتون باشه❤️

تو مانند رگه‌های نور که از میان درختان می‌تابند، کافی و زیبایی... نه آنقدر تاریک و نه آنقدر سوزان✨️| مشکل من: نه می‌توانم دنیا را همانطور که هست بپذیرم و نه می‌توانم دنیا را تغییر بدهم| •هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت می‌شه، کمتر وجود داره| عاشق دنیای‌ کتاب‌ها🌿💫