2777
2789

بخدا دیگه خودمم گیج شدم 

مدام با شوهرم دعوا بحث داریم یعنی خود به خود یا من از کوره در میرم یا اون تغریبا شده هر روز و هر شب

بچه هام دو‌تاشون مدااااام مریضن دیگه خسته شدم از مریض داری و دارو دادن و دکتر بردن یعنی مرتب یا سرماخوردگی یا آلرژی یا حساسیت یا میوفتن خود به خود دستو پاشون زخمی و ضرب دیده

بخدا که همه اش توی مراقبت و وسواس و دقتم ولی بازم یه هفته نشده یکیشون مریض میشه بعد هم میده به اون بچه ام و بعدشم که من یا باباشون ازشون میگیریم و میوفتیم توی بستر مریضی…😪😪😪

دعوای با شوهرمم همه اش سر چیزای الکیه واقعا و از رو توقع زیاد وگرنه که واقعا ایراد خاص و بزرگی نداره اون

هم وضع مالیمون خوبه هم شوهرم احترام و ادب داره هم خانواده اش خوبن و کمک میکنن در همه موارد بهمون و کنارمونن

خودمم همه اش بی حالم بی حوصلم کسلم بی انگیزم!

زیاد شد ببخشید

ولی بنظرتون اینا میتونه از این باشه که بدخواهی برامون دعا یا طلسمی گذاشته باشه؟؟؟ چون متاسفانه چندنفر دورم هستن که میدونم چشم دیدن شادی و راحتیم رو ندارن

چیکار باید  کنم؟؟؟

بیست سال بعد، بابت کارهایی که نکرده ای بیشتر افسوس می خوری تا بابت کارهایی که کرده ای!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.