2777
2789
عنوان

خانمهای باتجربه لطفا

106 بازدید | 9 پست

۴ هفته و ۳ روز بارداری هستم از دیشب خونریزی افتادم امروز خون و لخته های کوچولو دفع کردم درد و انقباض دارم ازکجابفهمم سقط شده؟استراحت میکنم نیازه کاری انجام بدم؟

فقط شیاف بذار منم به حدی افتادم به لک که لخته های قهوه ای میومد ولی خودم سریع آب ونشاسته خوردم تا شیاف بهم رسید

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیاف بذار منم به حدی افتادم به لک که لخته های قهوه ای میومد ولی خودم سریع آب ونشاسته خوردم تا شی ...

صبح رفتم دکتر گفت این سقط میشه برو منتظر بمون خونریزی زیاد بود بیا .اگه قراره سقط شه چرا شیاف بذارم 

صبح رفتم دکتر گفت این سقط میشه برو منتظر بمون خونریزی زیاد بود بیا .اگه قراره سقط شه چرا شیاف بذارم

نه نمیشه غلط کرد من هرماه تایم پریودم تا آخر بارداری خونریزی داشتم 

نه نمیشه غلط کرد من هرماه تایم پریودم تا آخر بارداری خونریزی داشتم

پس لخته ها چی‌میگن ؟ درد واژن 

بتامم از اول پایبن بود دیروز رفتم سونو گفت مشکوک به ساک یعنی هنوز ساک و ندید دیگه اومدم افتادم خونریزی 

پس لخته ها چی‌میگن ؟ درد واژن بتامم از اول پایبن بود دیروز رفتم سونو گفت مشکوک به ساک یعنی هنوز ساک ...

ببین منم داشتم لخته خیییلی اونم قهوه ای وآب خون

بتا منم پایین بودش چون اوایل بارداریم بود 

تا هفته ۸برامن قلبش نزد 

شما الان استراحت کن اگه تو خونه داری نشاسته بریز تو یه لیوان آب بخور حکم پرژسترون داره الان پسرم روپاهام خوابه

ببین منم داشتم لخته خیییلی اونم قهوه ای وآب خونبتا منم پایین بودش چون اوایل بارداریم بود تا هفته ۸بر ...

خداحفظش کنه عزیزم ، وقتی موندنی نباشه می‌خوام چیکار...دقیقا دیروز قهوه ای و خون اب بود اما الان رنگ خون پریود ولی ن به اون شدت انقد نشستم توالت سنتی تا بیاد 

خداحفظش کنه عزیزم ، وقتی موندنی نباشه می‌خوام چیکار...دقیقا دیروز قهوه ای و خون اب بود اما الان رنگ ...

خب از کجا میدونی برات موندنی نیست استراحت کن