2777
2789
عنوان

عمل افتادگی واژن

| مشاهده متن کامل بحث + 4137 بازدید | 46 پست
خب عزیزم برش داده میشه بخیه میخوره معلومه درد داره البته بستگی ب سیستم بدنی هم داره من خودم بد دردم ...

وای منم خیلی بد دردم مخصوصا اونجارو که مطالقاً دردشو نمیشه تحمل کرد ،،،

وای منم خیلی بد دردم مخصوصا اونجارو که مطالقاً دردشو نمیشه تحمل کرد ،،،

پ ببین دیگه من چی کشیدم کانال واژنم بخیه خورده پرینه هم بخیه خورده نمی‌تونستم بشینم تا ۸روز بعد عمل درد داشتم با شیاف کنترلش میکردم بعد ۸روز دردم افتاد الان بخیه های داخل واژنم خوب شده پرینه هنوز خوب نشده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مجردی یا متاهل ؟باور کن شکل فابش همینه مگه اینکه ی چیز دیگه هم باشه بغیر از اندازش که باعث بی اعتماد ...

عقد نکردم هنوز نامزدم ،، می‌دونی از واژنم زده بیرون مال خیلیا اینطوری نیست بخاطر همین خیلی تو اعتماد بنفسم تاثیر گذاشته

عقد نکردم هنوز نامزدم ،، می‌دونی از واژنم زده بیرون مال خیلیا اینطوری نیست بخاطر همین خیلی تو اعتماد ...

خب بیرونش اون برجستگی و لبه هایی اضافی اکثرن دارن . کجا و برا کیارو دیدی نداشتن اخه ؟🤔

😊
خب بیرونش اون برجستگی و لبه هایی اضافی اکثرن دارن . کجا و برا کیارو دیدی نداشتن اخه ؟🤔

آخه مال من خیلی زیاده بخاطر همین میگم ،، خیلیارو دیدم داشتن ولی زیاد نبوده مال من کلا ظاهرش رو تغییر داده کلا اعتماد بنفسمو از دست دادم 

بنظرم معمولی نیساصلا لابیا معمولا از اون داخل نمیاد بیروناگر هم بیاد یک‌مقدارش طبیعی و‌عادیەنە‌زیادش

نمیدونم برات چطوریه تصورهم نمیتونم بکنم ولی به نظرم با پزشک زنان ی مشاوره ای بگیری بهتتره

😊