2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم کبابی بهترین روش طبخ جگره. ولی مادرشوهرم معمولا جگرو با پیاز داغ سرخ میکنه با سیب زمینی نگینی سرخ شده مخلوط میکنه اونم خوب میشه

به هر که می‌نگرم در شکایت است، در حیرتم که گردش گردون به کام کیست....

جگر ودل وقلوه رو ريز خورد ميكنم بعد پياززياد خلال ميكنم تفت ميدم جگرهارو ميريزم داخلش زردچوبه نمك وفلفل سياه ميزنم اب اصلا اضافه نميكنم بااب خودشون ميپزن وقتى به روغن افتاد ابليمو ميزنم اين روش رو هركس خورده خوشش امده حتى بچه هام

  فقراتشى است كه خوبيها راميسوزاندثروت پرده اى كه بديهاراميپوشاند

با پیاز و نمک و فلفل خوب سرخش کن، خوب که خشک شد رب انار بریز روش، یک دقیقه تفتش بده بعد شعله رو خاموش کن. خوشمزه میسه من دوس دارم

اونایی که عادت به بحثای مسخره دارن و از من جوابی نمیبینن قبل از اینکه بگن کم آوردی یه سر به امضام بزنن بعد منو ریپلای کنن.!!!! 👈 خانوم شما اصلا ارزش جواب دادن نداری.! جواب ابلهان خاموشیست 🙄

ما زنجانیا جغوربغور میپزیم ک خیلی معروفه...اگ فقط جگر سیاه ک هیچ ولی اگ جگر سفیدداره ورقه های نازک خورد کن ابپزش کن بعد پیاز ی کم تفت بده اودیه بزن جیگرتو ابمش کن بریز توش بعدش ک ی کم تفت خورد غوره و فلفل سبز تند و گوچه فرنگی بریز توش دو سه دیقه تفت بده بردارش...ی غذای سنتی ک از مزش سیر نمیشی میتونی توی نتم سرچ کنی بیاره برات

ما زنجانیا جغوربغور میپزیم ک خیلی معروفه...اگ فقط جگر سیاه ک هیچ ولی اگ جگر سفیدداره ورقه های نازک خ ...

فك كنم حميصه كه من ميگم مثل جغور بغور شماست

اينجا بهش ميگن حميصه 

خيلي هم خوب و خوشمزست 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792