2777
2789

من بعد از کلی دکتر به این دکتر رسیدم

تو مطبش خیلیا ازش تعریف میکردند

برای پسرم روماتیسم تشخیص داده و قراره تو بیمارستان مفید بستریش کنه تا داروها تحت حمایت بیمه قرار بگیره.

خیلی نگرانم

کسی تجربه ای داشته؟

سلام شما به دکتر شیاری مراجعه کردین، علایم بیماری فرزندتون چی بود، ایشالا بهتر شدن

پای راستش میلنگید و در چکابش التهاب خون داشت

نه فعلا تازه اول راهیم و در بیمارستان بستری هست پسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پای راستش میلنگید و در چکابش التهاب خون داشتنه فعلا تازه اول راهیم و در بیمارستان بستری هست پسرم

امید به خدا، ایشالا زود بهبودی حاصل میشه، من خیلی از دکتر شیاری( البته درهمین اینترنت) تعریف زیاد شنیدم

پای راستش میلنگید و در چکابش التهاب خون داشتنه فعلا تازه اول راهیم و در بیمارستان بستری هست پسرم

سلام وقت بخیر، تشخیص دکتر شیاری چی بود، ایشالا فرزندتون بهتر شدن، از دکتر شیاری راضی بودین

سلام وقت بخیر، تشخیص دکتر شیاری چی بود، ایشالا فرزندتون بهتر شدن، از دکتر شیاری راضی بودین

پسر من ۱۵ روز بستری بود

کلی آزمایش و تشخیص و در آخر گفتن خدا رو شکر روماتیسم نیست

اما آندو و کولونوسکوپی انجام دادم و باید جواب رو ببرم پیش گوارش

راضی بودن، که نمی تونم بگم راضی راضیم چون لحظه ی اپل تاکید موکد داشت! که پسرم روماتیسم و پسوریازیس داره که خدا رو شکر هر دو رو نداشت

البته الان هم احتمال بالای بیماری کرون روده داده که تا جواب رو پیش گوارش نبرم موضوع مشخص نمیشه

ولی تو مطبش از هر کی پرسیدم ازش راضی بودن

دکتر برا دخترم ۹سالش هست ایموترکس۲/۵ روزی یه دونه تجویز کرده می ترسم شروع کنم. کسی تجربه داره

سلام خانم ، میشه بفرمایید علایم دخترتون چی بود، چطور پیش اومد و الان چطوره؟ پیش کدوم دکتر بردین؟ پسرم کف پاش درد میکنه از استرس تا شنبه نوبت پزشک روماتولوژی بشه دق میکنم، توروخدا اگه دیدین لطف کنید جوابمو بدین، ممنونم 😔