2777
2789

اول از همه بگم خدا شاهده من آدم نامهربونی نیستم 

بچه ها رو هم خیلی دوست دارم و با اکثر بچه ها رابطه ی خوبی دارم ولی تو این مورد دیگه واقعا دارم حرص میخورم 

قضیه از این قراره که من یکی از خواهرام یه دختر داره که امسال میره کلاس پنجم و یه دوقلو دختر پسر هم داره که امسال میرن پیش دبستانی 

دختر بزرگش آموزشگاه موسیقی که میره ، یکی از استاد های اون آموزشگاه خانومش منشی آموزشگاهه‌ و یه دختر هفت ساله هم دارن 

خواهر من با وجود سه تا بچه ای که خودش داره مدام این بچه رو هم راه انداخته دنبال خودش 

یعنی هر روز از ظهر یا عصر این بچه با خواهرمه تا ساعت ده یازده شب که برن خونه 

انقدر هم این بچه بی ادب و پرو و وقیحه که حد نداره 

میاد خونه ی ما به هیچ کس سلام نمیکنه ، بی اجازه به همه چیز دست میزنه ، بين بچه خواهرام دعوا میندازه ، همش اصرار میکنه موهامو درست کنید آرایشم کنید ، من دارم یه چیزی به بچه خواهرام یاد میدم همش میاد مسخره میکنه ، توی همه چیز دخالت میکنه 

دختر های خواهرم عادت دارن همیشه دو طرف من بشینن و من بغل شون کنم میاد به زور می‌چسبه به من اونا جا ندارن بشینن دعواشون میشه

من یه چیزی واسه بچه خواهرام بخرم انقدر میگه که خواهرم بره عین همون رو برای اونم بخره 

بخدا خواهرم چند روز پیش رفته بود براش سر تا پا لباس خریده بود . چرا ؟ چون دیده بود بچه خواهرای من لباس خریدن و شروع کرده بود گریه کردن که منم میخوام

از عید تا حالا داشت یه شلوار جین رو می‌پوشید که همونم خواهر من براش خریده بود تا الان که دوباره خواهر من براش لباس خرید 

این در صورتی هست که وضع مالی پدر مادرش از خواهر من خیلی بهتره ولی به شدت آدم های خسیسی هستن 

به خواهرم میگیم چرا اینو همش راه انداختی دنبال خودتون میگه دلم میسوزه همیشه تو آموزشگاه تنها نشسته 

اصلا میگم خودش بچه ست نمی‌فهمه ، خواهر منم بیشعوره‌ بچه مردم رو راه انداخته دنبال خودش ، پدر مادرش واقعا چه جوری اعتماد میکنن بچه شون رو هر روز میسپرن دست غریبه و یه زنگ نمیزنن حالش رو بپرسن ؟ 

پدرش که تا حالا ما رو اصلا ندیده غیرت نداره بگه دختر بچه ام خونه ی کی میره نکنه یه وقت بلایی سرش بیاد ؟

اصلا خواهر من دلش میخواد به بچه مردم سرویس بده و مردم ازش سو استفاده کنن چرا میارتش خونه ی ما ؟

بگیم خوشمون نمیاد بیاریش هم خواهرم قهر میکنه

خب من دلم میخواد وقتمو واسه خواهر زاده ها و برادر زاده خودم بزارم نه بچه ی مردم 😑

ببخشید طولانی شد خیلی اعصابم خورد بود ..🥺

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا مگه میشه اونا چجوری اطمینان کردن

خیلی کار خطرناکی برای بچه دور از جون اتفاقی بیوفته ده تا ننه بابا در میاره ، مگه زمان عهد بوقههه😑

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

حق داری واقعا بگو دفعه بعد بیاریش راش نمیدم من از اینجور بچه ها متنفرم

یعنی واقعا این دفعه ببینم آوردتش از اتقم بیرون نمیرم 

تولد برادر زادم که خانوادگی بود زنگ زده بود به داداشم فلانی هم خیلی دلش میخواد بیاد خانومت ناراحت نمیشه بیارمش ؟

داداشم گفته بود خانومم بنده خدا حرفی نداره ولی ما مهمونی مون خانوادگیه‌ من مسئولیت قبول نمیکنم بچه ی مردم رو بیاری خونم 

والا مگه میشه اونا چجوری اطمینان کردنخیلی کار خطرناکی برای بچه دور از جون اتفاقی بیوفته ده تا ننه با ...

بخدا 

حالا امثال ما بچه مون رو پنج دیقه با کسی تنها بزاریم هزارتا اتفاق براش میفته 

اینجور آدما شانس دارن

بخدا حالا امثال ما بچه مون رو پنج دیقه با کسی تنها بزاریم هزارتا اتفاق براش میفته اینجور آدما شانس د ...

مهربونی هم حدی داره به خواهرتون بگید این کار رو نکنه

از هیچی نترس چون ما خدا رو داریم

مهربونی هم حدی داره به خواهرتون بگید این کار رو نکنه

آخه کدوم مهربونی ؟ 

مهربونی اینه که بچه مردم رو بچسبونی به خودت و واسه بچه های خودت کم بزاری ؟ 

این اوج بی شعوریه

خب بگو اگه بلایی سر این بچه بیاد خدای نکرده مسئولیتش رو ب عهده می گیری

آره واقعا 

زندگی خودش رو خودش میدونه ولی من دیگه اجازه نمیدم بیارتش خونه ی ما