اول از همه بگم خدا شاهده من آدم نامهربونی نیستم
بچه ها رو هم خیلی دوست دارم و با اکثر بچه ها رابطه ی خوبی دارم ولی تو این مورد دیگه واقعا دارم حرص میخورم
قضیه از این قراره که من یکی از خواهرام یه دختر داره که امسال میره کلاس پنجم و یه دوقلو دختر پسر هم داره که امسال میرن پیش دبستانی
دختر بزرگش آموزشگاه موسیقی که میره ، یکی از استاد های اون آموزشگاه خانومش منشی آموزشگاهه و یه دختر هفت ساله هم دارن
خواهر من با وجود سه تا بچه ای که خودش داره مدام این بچه رو هم راه انداخته دنبال خودش
یعنی هر روز از ظهر یا عصر این بچه با خواهرمه تا ساعت ده یازده شب که برن خونه
انقدر هم این بچه بی ادب و پرو و وقیحه که حد نداره
میاد خونه ی ما به هیچ کس سلام نمیکنه ، بی اجازه به همه چیز دست میزنه ، بين بچه خواهرام دعوا میندازه ، همش اصرار میکنه موهامو درست کنید آرایشم کنید ، من دارم یه چیزی به بچه خواهرام یاد میدم همش میاد مسخره میکنه ، توی همه چیز دخالت میکنه
دختر های خواهرم عادت دارن همیشه دو طرف من بشینن و من بغل شون کنم میاد به زور میچسبه به من اونا جا ندارن بشینن دعواشون میشه
من یه چیزی واسه بچه خواهرام بخرم انقدر میگه که خواهرم بره عین همون رو برای اونم بخره
بخدا خواهرم چند روز پیش رفته بود براش سر تا پا لباس خریده بود . چرا ؟ چون دیده بود بچه خواهرای من لباس خریدن و شروع کرده بود گریه کردن که منم میخوام
از عید تا حالا داشت یه شلوار جین رو میپوشید که همونم خواهر من براش خریده بود تا الان که دوباره خواهر من براش لباس خرید
این در صورتی هست که وضع مالی پدر مادرش از خواهر من خیلی بهتره ولی به شدت آدم های خسیسی هستن
به خواهرم میگیم چرا اینو همش راه انداختی دنبال خودتون میگه دلم میسوزه همیشه تو آموزشگاه تنها نشسته
اصلا میگم خودش بچه ست نمیفهمه ، خواهر منم بیشعوره بچه مردم رو راه انداخته دنبال خودش ، پدر مادرش واقعا چه جوری اعتماد میکنن بچه شون رو هر روز میسپرن دست غریبه و یه زنگ نمیزنن حالش رو بپرسن ؟
پدرش که تا حالا ما رو اصلا ندیده غیرت نداره بگه دختر بچه ام خونه ی کی میره نکنه یه وقت بلایی سرش بیاد ؟
اصلا خواهر من دلش میخواد به بچه مردم سرویس بده و مردم ازش سو استفاده کنن چرا میارتش خونه ی ما ؟
بگیم خوشمون نمیاد بیاریش هم خواهرم قهر میکنه
خب من دلم میخواد وقتمو واسه خواهر زاده ها و برادر زاده خودم بزارم نه بچه ی مردم 😑
ببخشید طولانی شد خیلی اعصابم خورد بود ..🥺