2777
2789

بچه ها داستانی ک میگم درواقع واس خودم نیست صمیمی ترین رفیقم ک فقط من از اشناییشون و خیانتشو بهم رسیدنشون و همه چیش خبرداشتم فقط من بودم الانم اکانتم اکانتیه ک چیز شخصی توش ندارم دوستم چیز شخصی داره تو اکانتش و یجورایی چنتا از دوستاش کاربریشو داره و بگه همه جی لو میره

همشونو از قبل فرستاده برام فقط براتون کپی میکنم

و لطفا قضاوت بیجا نکنید حق میدم عصبی بشید سر حماقتش ولی فوشش ندید 

صبوری کنید.

خب

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

خب من از ی خانواده ب شدت مذهبی و خانواده سختگیری بودم خودمم از اونایی ک تو خیابون راه میرن ستونا میلرزه

تو چنتا هیئت همزمان فعالیت داشتم

گلزار شهدا زیاد میرفتم خلاصه زیاد مذهبی بودم و دوست داشتم

هیئت ک میرفتم یکیشون مختلط بود ینی جلسه های هماهنگی ک میزاشتن مختلط بود دختر مسر خادماشون باهم گپ و گفت میکردن

لایک کنین ممنون

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

تو هیئتم بابام خادم بود همه منو میشناختن و میدونستن در چ حد سختگیرم و کلا فضاش دوستانه بود اینطوری نبود رقابتی باشه اون سال هیئت ما تصمیم گرفت موکب بفرسته کربلا تقریبا آذر ماه که هوا سرد بود سال ۹۶بود فکنم