دِ حس هیچی نی، تا ایچه هَم وِه قین سِرع اوماییمَه..💔🫠ایــــرانم🖤هر چه امروز کشور ما دارد و هرچه در آینده بدست بیاورد به برکت خون این شهیدان است. هرجا برم، هرجا بری، فرقی نداره، قلبم نمیتونه تورو تنها بزارههه🫠 هرجا برم، هرجا بری، یاد توعم من🫠 پیرم کردی اسمو و قدت:)👩🏻🦯
وایی چند روز پیش یه خواب دیدم کلی جنازه کفن شده گذاشته بودن رو هم و از من میخواستن جا به جاشون کنم 😐😐😐😐💔🥲
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
اه من یه بار یه کابوس ترسناک دیدم که تو خواب ماره شبیه آدم بود و تهدیدم کرد که اگه از این شهر نرین ...
منم چند وقت پیش خواب نار زرد دیدم و توی اینترنت تعبیرش نوشته بود غذاب میکشید از افکارتون و واقعا هم من به خاطر اختلال ocdایم یا همون وسواس فکری عملیم دارم عذاب میکشم
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
بابا بزرگم آلزایمر داشت و فوت کرده و همیشه رو تخت بودخواب دیدم داشت تو حیاط چاله میکند در حال که رو ...
وی😐💔
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️
خواب دیدم توی حموم یه زنه که معلوم بود جن بود با موهای که سیاه ریخته روی صورتش گردنم گرفته منم نمیتونستم کاری کنم تا سوره حمد و بسم الله گفتم از خواب که بیداره شدم تا ۵دقیقه بدنم داشت میلرزید و خیلی وحشتناک بود
گیوتین+کیوت =کیوتین 🔪⚰️ حالم انگار مثل وقتیه که مامانم رفته بازار و منو نبرده انگار دندونمو کشیدن و بهم بستنی ندادن انگار برف اومده تا زانو ولی مدرسه ها تعطیل نشدن.انگار همه دوستام افتادن کلاس A و من افتادم کلاس B.انگار نمره نقاشی و تک گرفتم؛انگار همه اردو رفتن جز من؛انگار بابام برای همه پیتزا خریده جز من.همینقدر زخمی همینطور نالان ؛ همینجور خسته
خواب دیدم ی رستورانی بود با گوشت انسان غذا میپختن و من گیر افتاده بودم اونجا میخواستنن زنده زنده بزارنم ت ی دستگاه چرخه گوش مانندددد و این خواب خیلی بد بود
چندسال پیش حال روحیم خیلی خراب بود بیشتر موقع ظهرا که میخوابیدم فلج خواب میشدم،هچیوقت یادم نمیره بازم ظهر که خسته بودم و خوابیدم بازم فلج خواب شدم بعد اطرافمو پر از سایه های سیاه میدیدم که دارن روی دیوار حرکت میکنن هرچی میخواستم سمت در برم نمیتونستم انگار سینه خیز داشتم میرفتم سمت در اما بهش نمیرسیدم،یه حالت خواب و بیداری بود...اون سایه ها هم دیگه کاملا دورمو گرفته بودن تا بالاخره بیدار شدم