2777
2789

من ۱ام مرداد بستری شدم بیمارستان بخاطر انقباضات زودرسی که داشتم

بعدشم بخاطر یه سری مشکلات گفتن باید بستری بمونی تا وقتی که زایمان کنی

۴ روز بعد از بستری شدنم مادرشوهرم و جاریم اومدن بهم سر زدن با یدونه بيسکوئيت ترد و یه دونه ابمیوه! ده رقیقه بعد رفتن

من ۲۳ روز بستری بودم تو این مدت از هیچکس از خانواده شوهرم هیچ خبری نشد فقط هفته ای یکبار خواهرشوهرم زنگ میزد که به قول خودش ببینه زایمان کردم یا نه! اونم به اصرار دخترش.

فک کنین!!!

زنگ زد به من میگه دخترم همش میگه زنگ بزن شاید زایمان کرده

من بهش گفتم اگرم زایمان کنه استوری میذارن ما میفهمیم دیگه!

من بهش گفتم شما که نباید از استوری متوجه بشین بازم به معرفت دخترت تو و مامانت و خواهرت که نه یه زنگ نزدین نه یه سر انگار نه انگار!

الان ادامشو میذارم از قبل تایپ شدست

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

کاش من اصلازایمان میکردم بجز شوهرم اصلاکسی نمیومد پیشم افسوس😭

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به جهنم که نیومدن از بیشعوریشونه

شماهم تو مرده و زنده شون شرکت نکن

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

اها اینم بگم

اینا خیلی پسردوستن

بعد از نوه های پدرشوهرم همممشون دخترن فقط بچه من پسر شد

ینی میخوام بگم به اصطلاح باید براشون خیلی عزیز میبود بچه من!

:"زنان به مراتب بیشتر از مردان با یکدیگر همدردی نشان می دهند و خود را در آلام و مسائل همجنسانشان دخیل می بینند، زنان بدون هیچ رابطه قلبی و در واقع صرفا بر اساس زن بودن با سایر زنان ارتباط کلامی برقرار می کنند و غریبگی در مقابل حس خواهر بودگی رنگ می بازد و باعث مشارکت عاطفی زنان برای فائق آمدن بر وضعیت ناگواری می شود که از جنسیت آنان بر آمده است

خواهر من ازدواج کرد از ۸ تا خواهر شوهر کلا ۲ تا اومدن اونا هم شاباش ندادن

مادرشوهرشم اومد پولارو جمع کرد برد خونشون

دلت به چی خوشه خواهر

❤️کاربری دست سه نفره من دخترخالم و دخترعمم😎

هفته قبل من زایمان کردم فرداش دوتاخواهرشوهرم و مادرشوهرم اومدن با یه جعبه شیرینی نیم ساعت موندن

خواهرشوهر من هی تعریف میکرد که من جاریام که زایمان کردن من رفتم ده حمومشونو شستم اومدم خونه کلا بودم و اینا....

حالا همون موقع من میخواستم به بچم شیر بدم

خواهرم گفت برو به زینب کمک کن شیرش بده گفت نمیتونم دستم کثیفه

خواهرم دستش بند بود دوباره گفت گفت نه نمیتونم

اصلا حاضر نشد پاشه کمک کنه

بعد خواهرم گفت ما خیلی خسته ایم تو میتونی بیای امشب پیش زینب بمونی؟

گفت من بچه هام صبح مدرسه دارن

خواهرم گفت شوهرت نمیتونه ببره؟

گفت نه نمیتونه

خواهرم گفت یکاریش کن امشب بیا ما دوروزه الان بیمارستانیم 

گفت فک نمیکنم بتونم کاریش کنم! رفت دیگه اصلا زنگم نزد که چیشد چیکار کردین!

کلا رفتن که رفتن

از اون روز نه اصلا زنگم زدن نه هییییییچبیی 

فک کنین برادرشوهرام پدرشوهرم جاریام خواهرشوهرام هیچ کس هیچ خبری ازشون نشد

بخدا گوسفند ادم بزاد بیشتر میرن بهش سر میزنن

لعنتیا نوه‌تون بود!

برای اینکه اذیت نشی انتظار از کسی نداشته باش 

باز خوبه اومدن 

من زایمان کردم هیچکس نیومد ملاقات 

هیچی نیوردن 

هدیه اصلی خیلی کم دادن 

ولی مهم نیست منم برای دخترشون تلافی خیر میکنم

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم✨️🤍