2777
2789

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

باور کنید این نماز معجزه محرزه... شروع کنید بعد ی مدت اعجاز رو ببینید

این روزی این ساعت من و شماست که به این نماز توجه کردیم

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم لطفا برا حاجتم دعا کنین 😭😭😭

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

ممنون عزیزم لطفا برا حاجتم دعا کنین 😭😭😭

ان شالله حاجتت به خیر و زود روا شه. 

ولی حتما به نیت حاجتت شروع کن بخون

هرروز خوندی ؟ تا چند وقت؟

ایت الله بهجت میگفتن هر شبانه روز یکبار رو میخوندن ولی هرچه بیشتر بهتر 

ان شالله حاجتت به خیر و زود روا شه. ولی حتما به نیت حاجتت شروع کن بخون

چشم عزیزم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

چند وقت یک بار خونده بشه ؟؟؟ یکبار کافیه ؟؟چه روزی برای خوندش بهترهه؟؟ممنون میشم

نه عزیزم مداومت کن مثلا روزی یکبار بخون نهایتا چند دقیقه طول میکشه

هیچ خواسته دیگه از خدا ندارم

هرکاری بگی کردم دعا ذکر نذر ولی حاجتمو نداد نداد نداد😭💔💔

به هیچ کدوم از آرزوهامو نرسیدم تا حالا هرچی آرزو کردم نشد 

اصلا دیگه اعتقادی به آرزوم کردن ندارم ما فقط آرزو میکنیم برآورده نمیشن

آرزو چیه؟🥲💔

الحمدالله حمدا کثیرا 🤍

هیچ خواسته دیگه از خدا ندارمهرکاری بگی کردم دعا ذکر نذر ولی حاجتمو نداد نداد نداد😭💔💔به هیچ کدوم ا ...

هیچ حاجتی نیست که تو بخوای و براورده نشه اما براورده شدن الزاما این نیست هرچی تو بخوای بهت بدن. تو قانون قصا و قدر و خیر شما این موضوع بررسی میشه یا تودش رو میدن یا بهترش رو بهت میدن یا نهایتا در اون دنیا بهت معادلشو میدن. تاکید میکنم هییییچ دعایی بدون اجابت نخواهد بود

ایت الله بهجت میگفتن هر شبانه روز یکبار رو میخوندن ولی هرچه بیشتر بهتر

عزیزم نماز یا دعا واسه پاکسازی گناهان نداری؟

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

عزیزم نماز یا دعا واسه پاکسازی گناهان نداری؟

خود ذکر استغفار بهترین ذکر برای پاکسازیه. و البته همین نماز

نماز جعفر طیار خیلیییی برای پاکسازی موثره