2777
2789
عنوان

دوس داشتی دق دلیاتو اینجا خالی کن

76 بازدید | 6 پست

خب زندگیه دیگه برا یکی همش خوبی و خوشبختی میاره برا یکی هم  بدبختی و مشکلات..  یکی از ۲۰ سالگی مشکلاتش شروع میشه یکی هم زندگیش خ به تا ۵۰ سالگی و یهو همه مشکلات دنیا هوار میشه رو سرش. یا هرکی به یه مشکلی گرفتاره.
من نمیگم نباید من مشکل می داشتم میگم چرا سهم من انقد پرو پیمونه از تمومه سختیای دنیا.  از هر مدلی که بخوای و دارم.
 چ مالی چ روحی چ جسمی چ فکری . اووف  بخدا یجوری شده وقتی میگم خدایا شکرت ناخوداگاه خنده م میگیره .چی بگم. وقتی رفتیم اون دنیا باید چی بگم اصلا چی هست که بگم هیچی . یه شوهری که هرجور تونست ازارم داد و اذیتم کرد‌. خب خدا هم میگه به درک میخواستی بری ..میخواستی جدا شی. حب اره خدا جونم . ولی دخترم چی. کاش یجوری پشتم دربیای که همه به خدایی که دارم حسودی کنن. کاش یجوری بشه که از خوشی و حوشحالی تو سجده صدای هق هق گریه  ام  بلند بشه.. کاش خیلی چیزا بشه... ولی من خیلی ناامیدم تنها دلخوشیم دخترمه . پاره تنمه...همش میگم کاش بدون اینکه بی مادری بشه کاش بدون اینکه بفهمه بمیرم.. ولی باز میگم دخترم چی خدایا.. یتیم شه؟ مامانم همیشه میگه بچه ها از مادر یتیم میشن راسته بخدا.. روزایی که من حالم بده دخترم همش یه گوشه کز کرده نمیخنده. همش حواسش پی منه که ببینه اخموم ؟گریه میکنم؟یا....
 خدایا من تو بچگی یهو بزرگ شدم حس خیلی بدی بود. کاش دخترم بتونه زندگی کنه. کاش یجوری برامون بچینی که خودمونم باورمون نشه... از خوشی ها... وگرنه بدبختی رو که همیشه داریم
کاش یه روزی تو همین روزای نزدیک نه سر پیری. بخندیم به گذشتمون که چقدر  الکی و بچگونه تلف کردیم.. گریه کردیم. سخت گرفتیم... کاش انقد خوب بچینی که  اینبار تاس زندگی برامون جفت شیش بیاره 

چی بگم از تموم روزای تلخی که داشتم ک دارم.. خودت که بهتر میبینی و میدونی ولی چشیدنش یه چیز دیگه ست.

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

دقیقا همینه

دیروز خونه همکارم بودم یه مقایسه نسبی با خودم کردم دیدم من واسه هرچی بدست اوردم از بچگی پاره شدم و کمتر از حقم بهم رسیده اونوقت یه سری ادم کمتر تلاش کردن و بیشتر از حقشون بهشون رسیده

جام می و خون دل هریک به کسی دادن/ در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد

این شانس ماست

من ریدم تو این زندگی که اینطوریه

بعد میدونی از چی میسوزم؟ که این ادمی که شوهرش همه کارای رندگیشو براش کرده و براش خونه گرفته و بردتش المان و و وقتی اومده اوایل همه هزینه هاشو داده و اینا بیاد از سختی کشیدن جلوت حرف بزنه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا همینهدیروز خونه همکارم بودم یه مقایسه نسبی با خودم کردم دیدم من واسه هرچی بدست اوردم از بچگی پ ...

اره من  تاپیکام گویای مشکلاتمه.. مشکلاتم گم نیست  الان یه ذرشم بهت بگم . میگه تو چطور دوم اوردی دختر. خیلی وقتا حس میکنم شکل احمقا یا الاغم ولی من فقط بخاطر دخترم سرپام...  ولی روبه رویی من همه ارزوهای منو زندگی میکنه و الهی به حق بزرگی خدا خدا براش بیشتر کنه و خوشبخت تر بشه من فقط حسرت به دل میشم

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
شما همون خانمی که گفتی شوهرت وهابی و داعشی و اینا شده؟

اره

چند تا از بدی های شوهرتو میگی؟

وایسا برات ردیف کنم چن تا یا چن هزار تا

نمیزاره بیرون برم

نمیزاره هیچ کلاس باشگاه گواهینامه اینا برم

اعتقادی به پول دادن نداره

سالی دوتا بلوز برام میخره و چند سال یه بار مانتو

مهمونی نمیبرتم کلا .   با خونواده من کلا قطع رابطه کرده .

خواهرم ۴ سال ازدواج کرده بود من هنوز خونشو ندیدم

نمیزاره عروسی برم نمیزاره عزا برم عیادت برم 

کلا هیچ جا

اگه ببرتم بازار از فروشنده یه چی بپرسم دعوا راه میندازه  حق نداری

لباسلمو خودش انتاخب میکنه که گشاد باشه بلند باشخ رنگ شاد نباشه  و چی و چی

نمیزاره اهنگ گوش بدم حای نمیزاره حتی یه لاک ساده بزنم یا ارایشگاه برم موهامو کوتاه یا رنگ کنم یا اصلاح کنم من ۶ ساله ارایشگاه ندیدم

نمیزاره حتی نت داشته باشم اینم دزدکی دارم

نمیزاره  خونه پدرم حتی یه شب بخوام.

نمیزاره کسی بیاد خونمون حتی پدر مادرم میگه دوس ندارم بیان

پدرم  یک ماهه تو بستر مریصی یه احوال نپرسید . گفتم پدرم اینجوری مادرمم مهره ش ترک برداشته میرم که مهمون داری کنم چند روز نزاشت

میگه باید حجاب بزنی نقاب بزنی دور خونوادتو خط بکشی با خواهر برادر دینی رفت امد کنی و... من خیلی خرم میدونم

لعنت به شوهرم لعنت به روزی که باهاش اشنا شدم لعنت به من که تحمل میکنم