2777
2789
عنوان

مزاحم خیابانی

189 بازدید | 26 پست

سلام من یه دختر ۱۵ سالمم‌ نمیدونم واقعا چطوری باید تعریف کنم اینو دیروز بازار رفتیم بعد با خانواده هم بودم 

توی پاساژ راه میرفتیم نسبتا شلوغ بود

یه مرد ۴۵ ۵۰ ساله یه دفعه انگار پشت ب ا س ن م دست زد اصن موندم بود بعد سریع اومد جلو نگا می‌کرد 

من هیچی نگفتم از ترسم وحشت کرده بودم اولین بار بود وایی گفتم ولش کن یه طوری قلبپ داش میومد به دهنم الان هم که میگممم‌ داغون میشم بعد هیچی ما رفتیم توی مغازه دیدم اونم مثل سرگردان از این مغازه به اون مغازه خلاصه آخر وقتی همین که داشتیم از پاساژه کوفتی درمیومدیم‌ دیدم پشتمه اصن نمیدونید قلبم یه طوری ریخت وحشت کردم انگار قاتل دیده بود بعد رفت اون ور گفت چه ک و ن ی با اینکه لباسم خیلی اوکی بود اصن حجاب داشتم 

واقعا تا روز قیامت نمی‌بخشمش‌ ایشالله روز خوش نبینه همین بلا رو سر خانوادش میارن طوری کرده که فقط میگفتم از بازار بریم منی که انقدر دوس داشتم الان دیگه وحشت میکنم پامو بزارم همین الان یه وضع داغونی دارم همش میاد تو ذهنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عادیه 

تو مملکت ما عادیه صدامونم در بیاد میگن اره دختره خودش میخاریده

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

عادیه تو مملکت ما عادیه صدامونم در بیاد میگن اره دختره خودش میخاریده

یعنی چی صداتون در نیاد 

محکم از خودتون باید دفاع کنید 

اون افرادی که میگن دختره خودش فلان بوده اونا هم امثال همین حیون های متجاوز هستن یعنی نظر این حیون ها برا شما آنقدر مهمه 

هیچ خبری نیست ...😉

عزیزم بی عرضگی از خودت بود من در عین بی زبونی و ترسو بودن چادر میپوشیدم دو سالم ازت بزرگتر بودم یکی همچین کاری کرد همچین زدم تو کمرش جلو همه ضایع شد البته وایساد فحش دادن ،یکی دیگه هم دست به خواهرم زد به مامانم گفتیم رفتیم یه گوشه وایسادیم دیدیم کارشه هی از اول بازار می‌ره دست میزنه تا آخر بازار مامانم آروم رفت پشت سرش همچین با دمپایی زد تو کمرش جاش موند رو لباسش فقط فرار کرد ،نباید بترسی چندبار ابروشون بره دیگه از این غلطا نمیکنن 

🥴امضام نمیاد 

اشتباه می کنی . اون هرزه می دونه و تجربه داره دخترهای کم سن می ترسن و سکوت می کنند . برای همین تکرار می کنند . اینجا نباید سکوت کرد . اون هم در مقابل یه پیر آشغال

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

افریننن‌ حالا ببین فک کنم سر یه کس دیگه هم درآورده بود چون دیدیم صدای داد بیداد می اومد 

عزیزم بی عرضگی از خودت بود من در عین بی زبونی و ترسو بودن چادر میپوشیدم دو سالم ازت بزرگتر بودم یکی ...

اخه میدونی من اصن واقعا نمیدونستم چیکا کنم چی میگفتممم‌ 

وقتی بقلم مادرم بود آخه اشغال چطور جرعت کردی بعد از اون بدتر چطور افتادی دنبالمون دیگه از بازار میترسممم‌ خیلییی وحشتناکه 😭😭😭😭 

یعنی چی صداتون در نیاد محکم از خودتون باید دفاع کنید اون افرادی که میگن دختره خودش فلان بوده اونا هم ...

اگه نظر احدی برام مهم بود الانم این نبود 

ولی اینو بدونید خودتونم همچین چیزی ببینید هزارتا صحبت پشت دختره میکنین 

من آدمی خودخواه، بی‌حوصله و البته کمی متزلزل هستم. اشتباه می‌کنم، از کنترل خارج می‌شوم و گاهی کنترل کردنم سخت می‌شود اما اگر نتوانید بدترین حالت من را تحمل کنید بی‌شک شایستگی بهترین حالتم را هم ندارید .

اگه نظر احدی برام مهم بود الانم این نبود ولی اینو بدونید خودتونم همچین چیزی ببینید هزارتا صحبت پشت د ...

دور زمونه خیلی فرق کرده 

هنوز هستن آدما ک اینجوری بگن 

ولی هنوزم هستن آدمایی که ببینن به یه خانم تعرض شده بیان و ازش حمایت کنن

در هر صورت نباااید سکوت کرد و ترسید 

هیچ خبری نیست ...😉
اشتباه می کنی . اون هرزه می دونه و تجربه داره دخترهای کم سن می ترسن و سکوت می کنند . برای همین تکرار ...

ربطی به پیر و جوون نداره 

بنظرم به جای اینکه به حجاب و پوشش خانومها و دخترا گیر بدید برید چشای این افرادو در بیارید 

به خدا که هیچکی هیچ گله و شکایتی نمیکنه تازه خوشالم میشن