2777
2789

سه ماه پیش با یه پسری آشنا شدم اون اوایل در اون حد ازش خوشم نمی اومد برا همون وقتی باهم بودیم و چیزی میپرسید سعی میکردم بهش اطلاعات ندم این وسط سر بچه بازی مجبور شدم که یه چیزایی رو دروغ بگم 

مثلا تا دو ماه اول بهش نگفته بودم که من یبار ازدواج کرده بودم و جدا شدم وقتی گفتم انگار شک شد چند بار خدافظی کرد ولی بعدش اومد آشتی کرد حرف زد ، خداروشکر الان رابطمون خوبه ، خیلی پسر با شخصیتی هستش 

و اینم بگم که ب گفته خودش یکم کینه ای هست و از دروغ بدش میاد 

من مسئله ازدواج و طلاقم رو مخفی کرده بودم که بعدا باهاش کنار اومد ، بغیر از اون اسم روستامون و زادگاهم رو  دروغ گفتم بهش نمی‌دونم الان چجوری بهش بگم 🤦یعنی این دفعه بگم که اسم روستامونو دروغ گفتم خدا می‌دونه چجوری رفتار می‌کنه 

تروخدا بگید چیکار کنم 😭اگه این دروغمو بفهمه میره من بدون اون نمیتونم 😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حقیقت و بگو و از صمیم قلبت ازش معذرت خواهی کن و بهش بگو ک اولش علاقه ای در کار نبود ولی الان جدی شدی برام مطمعن باش یه مدت باهات سرد میشه ولی بعدش کم کم باهاش کنار میاد ولی خواهشا خواهشا تو این مدت زیاد بهش پیله نشو ک ازت دور میشه بگذار خودش بیاد سمتت 

امیدوارم خدا به تمام خواسته های دلتون نور امید بده و بهشون برسید
نه حقیقت و بگو و از صمیم قلبت ازش معذرت خواهی کن و بهش بگو ک اولش علاقه ای در کار نبود ولی الان جدی ...

خیلیییی کار بدی کردم که دورغ گفتم خاک تو سرم 

فکر نمی‌کردم کارمون به اینجا بکشه و این همه وابسته بشم 

ولی اینبار که بهش بگم اسم روستامونو دروغ گفتم به کل بی اعتماد میشه و احتمال زیاد کات کنه 😔😔وااای من نمیتونم خودمو ببخشم

[QUOTE=350122364]خیلیییی کار بدی کردم که دورغ گفتم خاک تو سرم  فکر نمی‌کردم کارمون به اینجا بکشه و این همه وابس ...[/QUنترس حقیقت و بگو خودتو راحت کن اون اولش یکم ازت سرد میشه ولی برمیگرده مسئله ب اون مهمی را باهاش کنار اومده اسم روستا ک چیز خاصی نیست

[QUOTE=350122364]خیلیییی کار بدی کردم که دورغ گفتم خاک تو سرم فکر نمی‌کردم کارمون به اینجا بکشه و ا ...

همینجوری برم بگم بهت دروغ گفتم بعد که پرسید چه دروغی بگم بگم اسم روستامون؟ 🤦

همینجوری برم بگم بهت دروغ گفتم بعد که پرسید چه دروغی بگم بگم اسم روستامون؟ 🤦

نه بگو من به جز اون مورد یه دوتا چیز دیگهوام بهت باید بگم ولی قبلش قول بده ک ناراحت نشی بعدش بگو 

نه بگو من به جز اون مورد یه دوتا چیز دیگهوام بهت باید بگم ولی قبلش قول بده ک ناراحت نشی بعدش بگو

حتما الان بگم ؟ یا بمونه بعدا هر موقع که حرفی در مورد روستا اینا اومد بگم؟ 

نه هر چ زودتر بگو چون دروغ دروغ میاره ولی وقتی تمام حقیقت و گفتی دیگه سعی کن دروغ نگی البته بازم میگم شاید ی مدت ازت سرد بشه و بی اعتماد ولی ناراحت نباش درست میشه